Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
25
Febrer
2019

12è Campionat local i comarcal de Jugant a l'Atletisme 2019

foto miniaturaLa 12a edició del Campionat local i comarcal de Jugant a l'Atletisme, organitzat per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), es va celebrar la tarda del passat diumenge 24 de febrer al Pavelló de Valldoreix.

Aquest Campionat, adreçat als nens i nenes de 2n a 6è de primària és una iniciativa de la Federació Espanyola d'atletisme i es regeix per la seva normativa...

Consta d'una sèrie de proves que tots els equips (composats per cinc membres), femenins i masculins per separat i mixtes en categoria benjamí, han d'anar fent de la següent manera: Una part són les proves triades i unes altres són les de sorteig. Les primeres són aquelles en les quals els entrenadors/es escullen els atletes que creuen més adients per fer cadascuna de les proves, i les de sorteig, són les que per atzar els atletes els hi toca fer.

imatge granLes proves són les següents:

Cursa 10x10 - Llançament de pilota medicinal per damunt del cap i de genolls (benjamins d'1Kg i alevins de 2 Kg) - Llançament de jabalot - Doble salt a peus junts, Salt lateral durant 20 segons, relleus de velocitat llisos 5x2 voltes - relleus de velocitat amb obstacles 5x1 voltes - i la prova del Gran Prix (relleus de velocitat i habilitats).

Pel que fa a les classificacions, en categoria aleví, els quatre primers classificats tant femení com masculí, obtenien plaça per anar al Campionat de Catalunya que amb tota probabilitat es farà a Sant Cugat el 24 de març, mentre que la categoria benjamí, el Campionat només servei com a promoció.

En aquesta 12 edició van prendre part 145 atletes provinents de 7 escoles de Sant Cugat i les classificacions dels tres i quatre primers van quedar així:

foto lateralCategoria benjamí (equips mixtes)
1r Joan Maragall B
2n Joan Maragall A
3r Joan Maragall C

Categoria aleví masculí
1r Ferran i Clua A
2n Joan Maragall A
3r Pins del Vallès A
4t Joan Maragall B

Categoria aleví femení
1r Joan Maragall A
2n Joan Maragall B
3r Turó de Can Mates A
4t Joan Maragall C

Classificació global de la categoria benjamí (clica)
Classificació global de la categoria aleví femení (clica)
Classificació global de la categoria aleví masculí (clica)

D'entre tots els equips participants que vagin al Campionat de Catalunya, només un (masculí i femení), es classificarà per anar al Campionat de Jugando al Atletismo estatal que enguany es farà a Getafe (Madrid) els propers dies 11 i 12 de maig'19.

Molta sort a tots!

Us deixem penjats tres links de mitjants de comunicació locals així com una petita galeria de fotos.

Link amb el CUGAT.CAT

Link amb les millors fotos del TOT SANT CUGAT

Link amb el TOT SANT CUGAT

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos