Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
13
abril
2015

17a Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat

thumb foto miniaturaL'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'OMET, organitza el proper diumenge 26 d'abril la 17a edició de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat. Es tracta d'una cursa que s'ha anat consolidant amb el pas del temps dins del programa d'esport en edat escolar i que té com a objectiu principal, promocionar aquest esport.

La Cursa d'Orientació és una cursa on a través d'un plànol, que cada corredor porta, ha de realitzar un itinerari seguint les fites indicades, i tot això, en el menor temps possible.

imatge noticia b

El divendres anterior a la cursa, el 24 d'abril, al Parc Ramon Barnils, es realitzarà un entrenament obert a tothom per tal que els participants que deconeixen aquests esport, o que vulguin escalfar motors per a la cursa de diumenge, puguin fer un tast d'orientació. L'horari d'aquest entrenament serà de 17 a 19 hores.

El diumenge 26 d'abril la cursa s'iniciarà al pati de l'escola Turó de Can Mates i, transcorrerà per tot el límit del Parc del Turó de Can Mates però sense sortir del Parc; la finalització de la mateixa serà també dins de l'escola.

Tots els participants disposaran d'una tarja electrònica que hauran d'anar validant a les diferents fites, facilitant així les tasques d'organitzció. Els corredors tindran una hora de sortida predeterminada que es podrà consultar prèviament a l'OMET o a la seva pàgina web.

Les edats dels participants són des dels nascuts el 2008 en categoria prebenjamí, fins els nascuts el 1996 en categoria juvenil. Els participants poden competir sols o en parelles i, en categoria prebenjamí (nascuts el 2007 i 2008), poden anar acompanyats d'un adult.

Aquest any, com en l'anterior, les persones amb cadira de rodes tindran un circuit adaptat per tal que puguin gaudir d'aquest esport.

INSCRIPCIONS ON LINE TANCADES !!!

pdfDÍPTIC DE LA CURSA

Caldrà tenir en compte que la data límit d'inscripció a la cursa és el proper 22 d'abril.

Tingueu en compte els següents punts:

Consulta d'horaris de la cursa: A partir de dijous podreu consultar en aquesta mateixa pàgina els horaris de sortida dels participants.

Recollida de dorsals:
- A l'OMET: dissabte matí de 10 a 13 hores
- A l'entrenament: divendres tarda de 17:30 a 19:30 hores. Parc Ramon Barnils
- El dia de la cursa: Haurieu de presentar-vos uns 20 minuts abans de l'hora de sortida i passar per la carpa d'entrega de dorsals.

Novament la Cursa d'Orientació Escolar, que és de caràcter gratuït, coincidirà amb la popular que organitza el Club Senglar'O.

Categories: Esdeveniments Esportius, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos