Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
14
Octubre
2021

23è Cros Ciutat de Sant Cugat 2021

personatgesL'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom) organitza el 23è Cros Ciutat de Sant Cugat.
Enguany, amb la voluntat principal que el Cros segueixi com sent, com sempre, una gran festa de l'esport i de la ciutat, i per tal de garantir al màxim totes les mesures preventives de seguretat, us presentem tot un seguit de novetats que faran d'aquesta edició un esdeveniment únic...

NOVETATS:
• Cursa en dos dies:
Per tal de garantir la seguretat de tots els agents implicats en el desenvolupament del Cros (participants, voluntaris, organitzadors...), en aquesta edició establim dos matíns de competició (dissabte 13 i diumenge 14 de novembre'21).
Per establir quin centre educatiu i/o club competeix en cada dia, es realitzarà un sorteig el proper dijous 14 d'octubre.

• Organització de les curses:
- Categories popular i juvenil: Nascuts fin el 2005. Aquestes dues categories tindran el seu propi horari i seran independentment de l'escola o club provinent.
- Categories cadet i inferiors: En comptes de convocar als participants per categories d'edat, es convocarà per centres educatius. Cada centre tindrà un dia i un horari determinat i d'aquesta forma minimitzarem barrejar participants de diferents centres. S'organitzaran diferents curses per a cada centre educatiu (depenent dels participants) i per categories dins del seu horari pròpi.

• Horari de les curses:
L'horari definitiu de cada cursa s'establirà un cop finalitzat el procés d'inscripció i es publicarà al web de l'OMET dilluns dia 8 de novembre.

horaris definitius 23e cros 2 diesDIES I HORARIS DEFINITIUS DE LES CURSES (CLICA DAMUNT DE LA IMATGE)

• Organització dels espai amb menys grups d'escoles a l'hora:
Amb la participació de les curses per escoles s'habilitarà 3 o 4 espais amplis i es faran diferents convocatòries per a cada escola. Trobareu cartells indicatius del vostre espai el dia de la cursa.

Cartell 23 Cros 2021• Simplificació de circuits i distàncies:

Per tal de minimitzar errors i unificar les curses, es realitzaran 3 circuits i/o distàncies a 1 única volta.
- Circuit A: Prebenjamins i Benjamins (800 metres)
- Circuit B: Alevins i Infantils (1200 metres)
- Circuit C: Cadets i Juvenils (1800 metres)

• Entrega de premis divendres posterior:
L'entrega de premis es realitzarà el divendres, 19 de novembre a partir de les 18.30 hores a la Plaça de Barcelona.

• Inscripcions:
Les inscripcions es faran en format on-line a través d'aquest link habilitat (CLICA), a partir del 15 d'octubre i fins el divendres 5 de novembre.

• Guia del 23è Cros:
Teniu a la vostra disposició la Guia del Participant de la Cursa amb tots els aspectes organitzatius i consells a tenir en compte alhora de gaudir plenament d'aquest gran esdeveniment esportiu de la ciutat (CLICA)

eslogan• Mesures de prevenció sanitàries:
- Aconsellem portar mascareta en els moments d'aglomeració que es puguin produir durant la jornada.
- Als participants se'ls hi proposrcionarà gel hidroalcohòlic a l'entrada de la cursa i es demanarà que portin mascareta durant l'escalfament.
- En el moment de la cursa, i un cop s'assanyali la sortida, el o la particpant es podrà treu la mascareta.
- Es demanarà als participants que es tornin a posar la mascareta un cop finalitzada la cursa fins el moment de l'entrega als pares/mares.
- Es recomana complir estrictament els horaris i accedir al punt de trobada i a la zona d'escalfament en l'horari establert per a cada grup o centre escolar. Si el dia és fred, es recomana complir-ho encara més.

- Punt d'aigua: hem habilitat 3 punts d'aigua SOREA on podreu fer servir gots de material reciclat d'un sol ús.
- Meta: és important abandonar la zona de la cursa i la d'arribada i com més aviat millor. Les classificacions es penjaran a la pàgina web de l'OMET el dilluns següent, i els trofeus es lliuraran el divendres 19 de novembre a les 18:30 hores a la Plaça Barcelona, per tant no cal romandre al parc després de la cursa.
- Carpes de serveis complementaris: Són  llocs on no s'aconsegueix un bon flux de persones i es produeixen aglomeracions en espai concrets. Les hem reduït a pàrquing de bicicletes, sol·licitud de diplomes i estiraments. Hem eliminat el servei de guarda-roba i el de fisioterapeuta.

Categories: Curs 2021/22

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos