Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
16
Febrer
2020

2a Jornada de lliga d'atletisme escolar

 

imatge miniaturaSota un sol de justícia i una temperatura massa elevada pel mes que estem, dissabte 15 de febrer de 2020 es va celebrar a la pista de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera, la 2a jornada de lliga d'atletisme escolar. Una jornada on hi van participar nens i nenes de 3r a 6è de primària (benjamins 3r i 4t i alevins 5è i 6è), inscrits a l'activitat d'atletisme del programa dels Jocs Esportius Escolars de l'OMET...

Al llarg de la matinal tots els nostres atletes van haver de fer les 10 proves que l'organització tenia previst. Aquestes proves engloben cadascuna de les disciplines atlètiques i afegeix una multidisciplinar, la prova d'habilitat. Així doncs, en forma de rotació, passant per cadascuna de les estacions, els equips, la majoria formats per sis membres, van competir fent les proves de llançament de vórtex, salt de llargada, triple salt, 60 metres llisos, marxa atlètica, 10x10, salt lateral, circuit d'habilitats, relleus amb tanques i resistència.

imatge gran

 Els nostres atletes van demostrar en tot moment que el futur de l'atletisme a Sant Cugat gaudeix de molt bona qualitat, i no només perquè pugen infants amb molta força, ganes i motivació, sinò perquè a més a més, s'ho passen molt bé fent aquest esport, i això es nota quan els veiem formant una pinya, ajudant-se, animant-se entre ells, il·lusionats i un mostrant un gran esperit i afany de superació.

imatge lateralEn aquestes jornades veiem clarament que bonic pot ser l'esport ben entès. Respecte, diversió, coneixement, autosuperació, amistat... així sí!

L'esport escolar va a tongades i com ja sabeu, de vegades, segons el curs, hi ha més inscrits d'un esport que d'un altre. Enguany l'atletisme, en la categoria benjamina (3r i 4t) presenta 17 equips (de diferents escoles) i en categoria alevina (5è i 6è) 7 equips. La davallada en aquesta darrera categoria, aquest curs, és important, però estem esperançats perquè els benjamins són un munt i venen apretant fort des de baix.

Us animen a consultar les classificacions que trobareu en aquest mateix web dins de l'apartat de Jocs Esportius Escolars Atletisme, perquè amb el que vam viure ahir, amb uns resultats espectaculars en segons quines proves, de ben segur que farà que es generin canvis.

Us recordem que la propera jornada, la tercera, serà el dissabte 21 de març i aquesta, l'organitzarà el Club Muntanyenc Sant Cugat. Mentrestant, us deixem penjada una galeria de fotos d'aquesta 2a jornada. Gaudiu-la!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos