Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
02
Febrer
2015

2a Jornada de Lliga d'Atletisme Escolar

thumb foto minituraSembla que l'amenaça de ventada que estava prevista pel dissabte 31 de gener, va donar una petita treva i no es va deixar veure per la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera mentre fèiem la 2a jornada de lliga d'atletisme escolar.

Una jornada que ha estat una vegada més, plena d'emoció i esportivitat, i on s'han pogut viure moments molt interessants veient els atletes com s'autosuperaven i no deixaven de fer récords de cadascuna de les proves.

imatge inferior

Com sempre, els primers a començar van ser els atletes de categoria aleví, a les 10,30 h en punt, mentre que els nens i nenes de categoria benjamí ho van fer a partir de les 12,30 h fins les 14,15 hores.

foto lateralAmb una graderia plena de familiars que gaudien de la jornada i, mentre els equips anaven fent les rotacions de per cadascuna de les proves, van fer acte de presència, sobre les 12 del migdia, l'alcaldessa de Sant Cugat Mercè Conesa, el regidor d'esports Xavier Tizón i el regidor adjunt a l'alcadia Salvador Masip. Va ser l'alcaldessa qui va donar la sortida a algunes de les rondes de relleus i a la darrera prova que fan cadascuna de les categories, la resistència.

Aquesta jornada pot portar alguna sorpresa a la classificació general, doncs hi ha equips que van tenir una actucació molt destacada i van aumentar el seu rendiment envers la primera.

foto inicial

Animem a tots els nens i nenes atletes que participeu en aquests Jocs Escolars, a seguir entrenant així i a fer-nos gaudir a tots com esteu fent fins ara amb els vostres progresos. La propera jornada, la tercera, serà el proper 11 d'abril.

Mentrestant, el dia 22 de febrer, en el pavelló de Valldoreix, podeu veure'ls competir a la competició de "jugando al atletisme" en la seva fase local.

Us deixem dues galeries amb les millors imatges de la jornada.

 

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos