Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
05
Febrer
2017

3a Jornada de la Multilliga. Bàsquet

detallAquest passat dissabte 3 de febrer'17, els nens i nenes de 2n de primària que participen en l'extraescolar de multiesport de l'OMET, van participar en la 3a Jornada de la Multilliga. En aquesta ocasió l'hem dedicat al BÀSQUET, l'esport que estem practicant en aquest segon trimestre.

imatge noticia interiorVa ser una jornada molt emocionant i intensa on vam comptar amb sis camps de mini bàsquet i 12 equips d'entre 3 i 4 jugadors. Els nens i nenes vàren estar disputant partits sense parar durant dues hores.

En aquests partits els tècnics-educadors van estar marcant diferents directrius de joc que fomantaven els valors que treballem, com el treball cooperatiu, el joc en equip, el respecte i el fet de gaudir de la pràctica esportiva.

Us esperem a la pròxima  jornada del 18 de març al mateix lloc i hora!

 

Categories: Trobades Multiesport

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos