Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
29
Mai
2017

Acaba la Final Nacional de bàsquet infantil femení

 

imatge 1Diumenge 28 de maig al pavelló de Valldoreix va tenir lloc la Final Nacional de bàsquet infantil femení del Jocs Esportius Escolars, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Consell Esportiu del Vallès Occidental - Terrassa (CEVOT) dins el marc de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017.

Aquestes Finals Nacionals són impulsades per la Unió de Consells Esportius de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport i posen punt i final a les diferents competicions escolars de Catalunya.

1Els 6 equips classificats per a aquesta final van ser:

- Col.legi La Seda (Prat de Llobregat)

- Creu Alta Sabadell bàsquet (Sabadell)

- Escola Emili Vallès (Igualada)

- Bàsquet Ribes (Sant Pere de Ribes)

- AMPA Teresianes (Tarragoana)

- Les Front Marítim (Barcelona)

2La competició es va desenvolupar en dues fases, una pel matí on els 6 equips es van dividir en 2 grups de 3, i una segona fase final per la tarda on es van jugar les finals. La final que va decidir el 1r i 2n lloc de la classificació la van disputar els equips de l'AMPA Teresianes i l'Institut Front Marítim, un partit molt disputat i emocionant on les de Tarragona es van imposar per un ajustadíssim 43-40.

Parale.lament a la classificació esportiva es va establir un altre de classificació de valors, on es va entregar 1 trofeu a l'equip que va demostrar un comportament excel.lent i una bona actitud esportiva. Aquest equip va ser el Col.legi La Seda del Prat de Llobregat.

3La classificació final va quedar establerta de la següent forma:

1r AMPA Teresianes, de Tarragona

2n INS Front Marítim, de Barcelona

3r Creu Alta Sabadell, de sabadell

4t Bàsquet Ribes, de Sant Pere de Ribes

5è Escola Emili Vallès, d'Igualada

Col.legi La Seda, del Prat de Llobregat

El lliurament de trofeus va estar presidit per Eloi Rovira, Regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Dani Nart, Regidor d'esports de l'Ajuntament de Terrassa i president del CEVOT i Xabi Dobón, secretari tècnic del CEVOT.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos