Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
18
Febrer
2018

Acaba el 18è Campionat de Natació Escolar de Natació

foto 3Dins del marc de les activitats esportives de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, el passat diumenge 18 de febrer'18 es va disputar el 18è Campionat Local i Comarcal de Natació Escolar organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

La competició va tenir lloc a la piscina municipal de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler i va aplegar a 275 participants que anaven des de la categoria prebenjamí fins la categoria cadet. Els nadadors/es van haver d'escollir l'estil/s que volien competir: crol, braça, esquena i relleus mixtes... 

foto 3Aquest Campionat, que va tenir molta afluència de públic ubicat a la sala de fitness, anava adreçat a infants no federats i ha estat classificatori per a la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars.

Hi han participat 20 escoles i 4 clubs. Les escoles han estat: Àgora, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, El Pinar, Avenç, Europa, Ferran i Clua, Gerbert d'Orlhac, IES Angeleta Ferrer, IES Arnau Cadell, IES Leonado da Vinci, Joan Maragall, La Floresta, L'Olivera, Pi d'En Xandri, Pins del Vallès, Pureza de María, Thau i Turó de Can Mates.

Els clubs han estat: Club Tennis Natació Sant Cugat , Club Natació Valldoreix, Club Bellaterra i 'Atlètic Terrassa HC.

foto 2Els 3 primers classificats de cada categoria i prova (crol, braça i esquena) han rebut una medalla, i els tres millors equips d'un total de 40 (competició de relleus mixtes), un trofeu. Els primers classificats de categoria han aconseguit el passi per a la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Els nadadors i nadadores han rebut l'obsequi d'un casquet de bany amb el logotip de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

 
Mira les CLASSIFICACIONS. CLICA!

foto 1

foto lali tot

 

 

 

 

 

 


Fotografia: Lali Álvarez

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos