Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
23
Febrer
2020

Acaba el "Jugant a l'Atletisme" fase local 2020

imatge miniaturaOrganitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat amb la col·laboració de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), es va celebrar ahir diumenge 23 de febrer de 2020 al pavelló de Valldoreix la 13a edició de la competició escolar del "Jugant a l'Atletisme" fase local...

En aquesta competició, adreçada a nens i nenes de primària (benjamins i alevins) de les escoles de Sant Cugat, hi van participar 5 equips masculins alevins, 5 equips femenins alevins i 10 equips benjamins mixtes.

imatge gran

Les escoles participants van ser: Pins del Vallès, Joan Maragall, Ferran i Clua, Turó de Can Mates i Gerbert d'Orlhac. Cada escola va presentar un o més equips, integrats per cinc membres que van competir de valent en les 8 proves de les que constava aquesta competició.

Hi va haver 5 proves triades (les que els entrenadors/es seleccionen als seus atletes), 5 proves de sorteig (les mateixes proves però amb l'atleta que la feia seleccionat per una sistema aleatori de sorteig), les dues proves de relleus (amb tanques i sense a on hi participaven tot l'equip) i la darrera prova anomenada Gran Prix (de relleus).

Les proves van ser aquestes: Cursa 10x10, llançament de javalina, salt de llargada de triple salt, llançament de pilota, salt lateral, les dues proves de relleus i el Grand Prix.

La jornada va començar puntualment a les 16.00 h i va acabar a les 20.00 h. Al llarg de la tarda els equips de categoria aleví s'hi jugaven la classificació per a la Final de Catalunya (es classificaven els 4 primers), mentre que en categoria benjamina aquest "Jugant a l'Atletisme" només era promocional.

La classificació final va quedar així:

Categoria aleví masculí:
1r classificat: Escola Joan Maragall A
2n classificat: Escola Ferran i Clua
3r classificat: Escola Pins del Vallès
4t classificat: Escola Joan maragall B

Categoria aleví femenina:
1a classificada: Escola Joan Maragall A
2a classificada: Escola Joan Maragall B
3a classificada: Escola Turó de Can Mates
4a classificada: Escola Pins del Vallès

Categoria benjamina:
1a classificada: Escola Joan Maragall A
2a classificada: Escola Pins del Vallès
3a classifiacada: Escola Joan Maragall B

Volem felicitar a tots els equips per ho bé que van competir i per la bona estona que ens van fer passar. Molta sort als equips classificats!

   
  

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos