Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
19
Mai
2018

Acaba la lliga d'atletisme escolar 17-18

imtge nena vortexAmb la 3a Jornada de lliga celebrada avui 19 de maig'18 a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, finalitza la lliga d'atletisme escolar d'aquest curs 17-18.

Aquesta competició forma part del programa dels Jocs Esportius Escolars i hi participen tots els nens i nenes (de 3r i 4t de primària - categoria benjamí, i 5è i 6è categria aleví), de les escoles que ofereixen aquest esport.

imatge general
La jornada d'avui ha tingut una participació d'equips molt més baixa si ho comparem amb les dues anteriors jornades. Potser els dies festius amb aquest pont tant temptador de cap de setmana i, competicioons d'altres esports que han coincidit en el calendari, ha fet minvar notablement el número imatge laterald'atletes que s'han donat cita. L'absència d'equips ha estat molt evident en la categoria aleví, mentre que la benjamí, tot i ser també menor, no s'ha notat tant.

imatge miniaturaAixí doncs, els equips alevins que han competit han estat, el Joan Maragall vermell, el Joan Maragall blau i una fusió del Pins del Vallès amb el Turó de Can Mates.

Aquest fet, farà amb tota seguretat, que hi hagi sorpreses a la classificació final per la lluita pels tres llocs de podium.

En categoria benjamí, quasi segur que també hi haurà novetats a la classificació final toi i que, els dos equips que anaven emcapçalan la classificació s'en mantigut forts en totes les proves.

La "sorpresa" de la jornada ha estat que a la pista estava entrenant l'atleta Reyes Estevez. Actualment retirat i entrenador nacional d'atletisme. Aquest atleta català, compta amb una llarguíssima trajectoria professional dins del món de l'atletisme, concretament a en la prova de 1500 metres i té un gran palmarès esportiu: 3 vegades olímpic, medalla d'or en el campionat d'Europa a Budapest, en el 97 i 98, campió d'Espanya i medalla de bronze en els mundials d'atletisme; i en el 2001 medalla d'argent en els mundials.

Ha estat una ocasió perfecte per fer-nos tots plegats una foto amb ell.

Des de l'organització volem agraïr el compromís de tots i totes els/les atletes que heu anat venint a totes les jornades, i als pares i mares que des de la graderia no heu parat d'animar als nostres futurs atletes.

La idea era acomiadar als tots els infants de 6è que acaben la seva etapa d'atletisme escolar amb un diploma, però al no venir la totalitat d'aquests nens i nenes que haurien d'haver estar obsequiats, només li hem pogut donar a un de l'escola Joan Maragall. De totes maneres, els entrenadors de cada escola els hi faran arribar.

Molta sort en el futur i ens veiem els proper dia 25 a la FESTA DE CLOENDA DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS i en el CAMPUS D'ATLETISME!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos