Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
27
abril
2019

Acaba la lliga d'atletisme escolar 18-19

foto miniaturaLa darrera jornada de lliga d'atletisme escolar del curs 18-19 va acabar dissabte 27 d'abril sota un dia esplèndid, assolellat i amb una temperatura molt agradable. Aquesta jornada celebrada a la ZEM La Guinardera va tancar la competició atlètica del programa dels Jocs Esportius Escolars que ofereix, com cada any, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom a les escoles de Sant Cugat...

Tot i que la lliga comptava inicialment amb un gran nombre d'equips de diferents escoles, la participació en aquesta darrera jornada no va estar gaire nombrosa, ni de la categoria aleví ni de la benjamí. Ara que els atletes assistents ens van fer gaudir molt veient-los competir i lluitar per pujar en els llocs de la classificació final.

panoramica

En aquesta quarta i última jornada es van presentar dues novetats respecte les anteriors jornades. La primera va estar la prova d'habilitats, que substituia la prova de 60 metres llisos, i l'altre va ser la introducció de la prova de relleus de 6x60 metres. Aquestes dues novetats van ser molt ben acceptades per a tots i totes. També es va passar de fer 10 proves a 9 perquè s'havia d'explicar la foto lateraldinàmica de la prova de relleus (6x60 m) i garantir que tothom ho tingués clar (els carrils per a on havien d'anar els atletes, les posicions i l'entrega del testimoni). La prova va estar un èxit!  

La jornada la van iniciar els atletes de categoria aleví (a les 10:30 h) per tot seguit, a l'acabar, cap allà les 12:15 h donar inici als atletes de la categoria benjamí. Ambdues categories van fer les mateixes proves amb la única variant de la de resistència final, que en els benjamins la distància a recórrer és inferior. Com veureu a les fotos d'aquesta notícia, després de la darrera prova, amb la temperatura corporal "a tope" i la caloreta que feia, els hi vam fer una remullada general amb els espersors d'aigua del camp de rugbi.

Les proves d'aquesta darrera jornada van ser: 1. Circuit d'habilitats - 2. Triple salt - 3. Salt de llargada - 4. Marxa atlètica - 5. Llançament de vórtex - 6. Salt lateral - 7.10x10 m - 8. Relleus 6x60 m - 9. Resistència

Des de l'organització volem donar les gràcies a tots i a totes els/les atletes que heu anat venint cada jornada i pel compromís de les famílies assistents. De fet, la lliga l'atletisme escolar només consta de quatre jornades espaiades en el calendari i hagués estat bé que l'assistència hagués estat total.
imatge general

Alguns equips, al no presentar-se han deixat de sumar punts i s'han vist superats en la classificació per altres que si que ho han fet. I al no assistir-hi, han transvelsat una mica la dinàmica organitzativa del foto lateral 2moment, però que hem anat adaptant gràcies a la flexibilitat d'aquesta competició. 

Dir-vos, que la idea i objectiu d'aquesta lliga formativa (en tots els sentits: a nivell esportiu, atlètic i plena de valors com l'autosuperació personal, l'esforç, els consensos, l'amistat, el respecte...) presenta una flexibilitat de reglamentació que fa assegurada la participació dels atletes que venen, tant si d'una escola es presenta un/a nen/a o els sis membres de l'equip. Això fa que tots els infants gaudeixin, participin i la seva escola puntui.

Us animen a que de cara l'any vinent formeu molts equips de 6 membres cadascún (mixtes) i participeu en aquesta súper lliga d'atletisme escolar!

Per acabar us deixem penjada una àmplia galeria fotogràfica dels millors moments de la jornada i us convoquem a la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars del proper divendres 24 de maig, a on es farà l'entrega dels trofeus als tres primers equips classificats de cada categoria i hi haurà un munt d'activitats lúdiques/esportives.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos