Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
03
abril
2017

Acaba la lliga d'atletisme escolar aleví

foto miniaturaEl passat dissabte 1 d'abril'17 va finalitzar la lliga d'atletisme escolar en categoria aleví (infants de 5è i 6è del programa d'esport escolar de l'OMET especialitat atletisme).

Amb la tercera jornada es tancava aquesta competició que enguany s'ha escurçat en una jornada respecte els anys anteriors. Al llarg dels tres dissabtes programats els atletes han hagut que fer 10 proves que abracen totes les disciplines de l'atletisme (saltar, marxa, córrer i llançar)...

L'inici d'aquesta tercera jornada estava molt amenaçada per la pluja i de fet, justament a l'acabar els alevins, quan li tocava el torn a la categoria benjamí (infants de 3r i 4t), un fort aiguat va obligar a suspendre la competició quedant ajornada la lliga per els benjamins. Està imatge 1

prevista que es faci el dissabte 13 de maig'17 de 10 a 12,15 hores.

Des de l'organització, suposem que per la previsió de plujes i per la multitud d'esdeveniments coincidents amb la lliga, aquesta jornada, imatge 2als menys per el que fa a la categoria aleví, va estar la que va tenir menys participació de les fetes fins ara. Un de 7 equips de 16 possibles són els que van pendre part en aquesta última jornada. 

Aquest fet pot fer que hi hagi sorpreses a la classificació final. Estigueu atents a com queden els resultats i sabreu quins tres equips han fet podi. En breu ho publicarem en aquest mateix web dins de l'apartat de Jocs Escolars (atletisme).

Una vegada van acabar de competir els infants de categoria aleví, l'organització, en nom de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), va desitjar molta sort a tots els infants que a l'acabar sisè deixaran enrera la seva etapa d'esport escolar, i els va encoratjar a seguir fent en el futur atletisme o qualsevol altre esport.

Només ens queda, mentre visualitzeu aquesta galeria d'imatges que us publiquem, animar-vos a venir a la 3a i última jornada de lliga per a la categoria benjamí. Realment val la pena perquè són molt bons atletes i les seves competicions són molt emocionats. Ah!, i la classificació per els tres primers llocs està renyida.

 

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos