Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide comena tothom curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
12
abril
2017

Acaba la Quedada Jove 2017

11Ahir dimarts 11 d'abril de 2017 va acabar amb èxit la Quedada Jove 2017. Aquesta activitat anava dirigida a tots els joves de Sant Cugat que estiguissin cursant ESO i estava basada en activitats esportives individuals o per equips. En aquesta Quedada se'ls oferia participar en dos tornejos (3x3 de futbol i 4x4 de volei platja) així com en els concursos individuals (50 metres llisos i tanques, llançament de vórtex, triples de bàsquet i salt de corda a peus junts)

Organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), la Quedada Jove s'ha fet durant dos dies al Parc de Can Vernet, en ple barri de Coll Favà aprofitant les vacances dels joves en els instituts. I Per ser la primera vegada no ha estat gens malament la participació. S'han donat cita nois i noies de diferents centres escolars de la ciutat i fins i tot de fora de Sant Cugat.

L'objectiu de la Quedada Jove és clar. Es tracta d'oferir activitats esportives individuals i de grup per tal de promocionar l'activitat física, evitar el sendentarisme, fomentar els valors com la salut, l'amistat i la sociabilitat, també la de fer passar una bona estona agradable i d'esbarjo entre el grup d'iguals i trencar amb la rutina diaria fent una activitat saludable i recreativa.

imatge 1
En general aquests dos dies hem vist detalls entre els joves que ens han agradat molt, com és el fet de la rivalitat sana, de la competició sense malícia, de l'autosuperació individual, de la cohesió i sobretot de l'amistat i solidaritat. Això ens fa que aquests esdeveniments tinguin raó de ser i ens engresqui a seguir organitzant-los. 

imatge 2La veritat és que hem vist detalls esportius de moltíssima qualitat i aquest joves ens han fet passar moments realment emocionants, com ha estat la final de Volei Platja entre Las Pinyitas i Volei Power i la final de salt de corda entre la Jana Ming i la Irma Gonzalez, ambdues de 1r d'ESO. Les curses de velocitat també han estat molt disputades i espectaculars.

La nota negativa de la última jornada va estar a la final del torneig de futbol 3x3 entre Los Tobillitos i L'Angeleta. Una final molt igualada que va decidir el guanyador amb un gol d'or. A l'acabar el partit un espectador va insultar i increpar a l'àrbitre i alguna persona més, havent-lo d'aturar i calmar.

Aquest fet tan lamentable és el que entre tots hem d'anar corregint donant-li la volta i seguint organitzant activitats com aquesta on la concòrdia i l'amistat va per sobre d'aquests fets puntuals que sortosament cada vegada són més esporàdics.

Us deixem penjada dues galeries de fotos d'alguns dels moments de la Quedada Jove i també us posem el llistat dels guanyadors:

Concurs 50 metres llisos:
1r. ESO guanyador: Axel Monells (7,47 segons)
2n ESO guanyador: Guillem Espinosa (6,81 segons)
3r ESO guanyadors: Kevin i Dani (7,44 segons)

Concurs 50 metres tanques:
1r ESO guanyador: Lluc Sayols (8,44 segons)
2n ESO guanyador: José González (8,38 segons)
3r ESO guanyador: Dani (8,97 segons)

Triples (Bàsquet):
1r ESO guanyador: Pol Murillo (13 punts)
2n ESO guanyadora: Daniela (7 punts)
3r ESO guanyador: ÓScar Vaugman (5 punts)
4t ESO guanyadora: Júlia Virlo (9 punts)

Llançament de Vórtex:
1r ESO guanyador: Marc Galvany (40 metres)
2n ESO guanyador: Guillem Espinosa (46 metres)
3r ESO guanyador: Carlos Vera (44 metres)
4t ESO guanyador: Joan Estop (43 metres)

Salt de corda (20 segons a peus junts):
1r ESO guanyadora: Irma González (54 salts)
2n ESO guanyador: Ayyub (56 sats)
3r ESO guanyador: Kevin (47 salts)
4t ESO guanyador: Ràimon Solivelles (57 salts)

Torneig de Volei Platja 4x4:
Equip guanyador: Las Pinyitas

Torneig de futbol 3x3:
Equip guanyador: Angeleta Ferrer

Des de l'organització volem agraïr a tots els col·laboradors que han donat regals per als nois i noies guanyadors: Gràcies Thinkinsport, Roel Pizza, VAS, Alien Zone i ZEM Jaume Tubau (pàdel)

 

Categories: Esdeveniments esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @CEVOTerrassa: ⚠️COMUNICAT OFICAL CEVOT⚠️ Davant les indicacions emeses pel PROCICAT, l'inici de competicions dels Jocs Esportius progra…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos