Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
02
Octubre
2017

Acaba la Setmana Europea de l'Esport 2017

imatge 1El passat dissabte 30 de setembre'17, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) i amb col·laboració del Seminari de mestres d'Educació Física, va celebrar Els Jocs Cooperatius per a tota la família que donava punt i final a la Setmana Europea de l'Esport...

imatge 2

Aquesta activitat proposada en 4 punts del centre de Sant Cugat, va aglutinar a més de 300 persones que van poder gaudir de diferents reptes de caire cooperatiu.

L'activitat va donar inici a les 10.00 hores als 4 punts alhora, i tots els que hi van participar intentataven anar superant tots els reptes proposats dels diferents espais. L'activitat va acabar a les 12.00 hores.

Una vegada finalitzada, i com a cloenda d'aquesta jornada familiar, es va realitzar un úlim gran repte cooperatiu a la Plaça Octavià. També es va donar la possibilitat a les persones participants d'aconseguir un petit obsequi record de la Setmana Europea de l'Esport. Per tal de poder aconseguir aquest obsequi van haver de superar un total de 6 reptes cooperatius amb la condició que fossin 2 de cada espai.

L'activitat es va desenvolupar en 4 espais simultanis: Plaça Octavià, Plaça de Barcelona, Plaça de la Vila i Parc de Can Vernet.

De 12.00 a 12.30 hores es va realitzar l'entrega dels obsequis a la Plaça Octavià.

muntatge

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos