Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
14
abril
2015

Acabada la 3a Jornada de lliga d'atletisme escolar 2015

thumb foto miniaturaAquesta lliga no ens deixa de sorprendre. És emocionant i els nens i nenes que hi participen ens fan gaudir i vibrar moltíssim veient-los competir. Aquests joves atletes, que formen part del programa d'Esport Escolar que organitza l'Ajuntament, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom, estan plens d'energia i de motivació, i això es fa notar en el desenvolupament de les jornades, on es genera en tot moment, un clima d'esportivitat i amistat.

imatge principal 1

La 3a jornada del passat dissabte 11 d'abril va tenir lloc una vegada més a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera. La climatologia va acompanyar en tot moment i ens va deixar gaudir d'una matinal excelent d'atletisme.

imatge lateral bCom estava previst, els joves atletes van mostrar-nos tot el seu potencial en cadascuna de les proves que formen les jornades. Tan és així, que els récords establerts no deixaven de caure.

En aquesta jornada, es va arribar amb les tres primeres places de la classificació general bastant apretades i podia passar qualsevol cosa. Alguns equips lluitaven per entrar-hi i els que estaven, havien d'esforçar-se molt per no sortir-se'n.

imatge lateral aEls equips d'ambdues categories participants, d'alevins i benjamins van deixar-nos el llistó molt alt; es van veure moments veritablement emocionants sobretot en les proves de relleus i velocitat, però si hem de destacar l'anècdota de la jornada, va ser en la categoria aleví, quan l'equip de l'escola Pins del Vallès (verd) no deixava d'establir récords constantment en moltes de les proves. Semblava que aquest equip volia pujar posicions a la classificació general i seria la gran triumfadora de la jornada; però l'actual líder, l'escola Joan Maragall (vermell) va reaccionar i tal com el Pins anava fent récords, ells els tornaven a superar assegurant-se així la primera plaça.

Realment la lliga és molt enriquidora i us aconsellem que la seguiu de ben aprop. És un bon exemple del foment dels valors que es pretén que hi hagi des de l'organitació.

Ara, mentre esperem la 4a i última jornada de lliga prevista pel proper 9 de maig, us deixem dues galeries fotogràfiques, la dels alevins i la dels benjamins, perquè gaudiu tant com ho vam fer nosaltres.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos