Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
11
Mai
2015

Acabada la lliga d'atletisme escolar curs 14-15

thumb foto miniaturaAmb un dia radiant i sota un sol de justícia, es va celebrar aquest passat dissabte 9 de maig a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera, la quarta jornada de la lliga d'atletisme escolar del curs 2014-15.

Amb aquesta jornada es dóna per acabada la lliga d'enguany que ens ha deixat molts bons moments...

imatge noticia
Amb molta puntualitat es va donar inici a les 10:30 h, la competició en categoria aleví. Els equips van arribar amb moltes ganes de fer-ho bé i esforçar-se per anar batent récords de cadascuna de les proves. Tot i així, degut a la gran quantitat d'oferta esportiva, lúdica i cultural que tenim a la nostra ciutat i, per compromisos familiars, alguns infants no van poder assistir i van haver-hi equips no van acudir a la cita. D'altres, es van haver de restructurar. A priori, això podia fer que hi haguessin sorpreses en la classificació general. imatge lateralDes de megafonia es va anunciar aquest fet però hem de dir-vos que una vegada més el rendiment de tots els equips i dels atletes va ser immillorable i no ens deixa de sorprendre. 

La filosofia d'aquesta lliga, la de promocionar i iniciar els alumnes de primària en aquest maravellós esport, ha estat molt ben captada per totes les escoles, equips, entrenadors, monitors i famílies. El seu tarannà de promoció de l'atletisme, de l'esport en general i de valors com l'autosuperació, l'esforç individual i col·lectiu i de l'amistat, juga un paper fonamental perquè aquesta lliga sigui any rera any un èxit.

imatge lateral 2Des de l'organització volem donar-vos les gràcies a tots i ens fa estar contents veure com els vostres fills i filles gaudeixen fent esport sense cap mena de pressió ni pretensió de resultats, o almenys els normals i assumibles en aquesta etapa i sempre amb un paper secundari. La seva formació esportiva i com a persones és el nostre objectiu. Veure'ls contents i viure amb cadascun d'ells la seva evolució és un autèntic regal.

La jornada la van acabar els atletes benjamins de 12:30 a 14:00 hores. Aquesta canalla, de 2n i 3r, pujen molt forts i ens garanteixen la continuitat de l'atletisme escolar.

No ens volem despedir sense desitjar tota la sort del món als alumnes de 6è que acaben la seva etapa de primària i per tant, deixaran l'esport escolar. Esperem que aquests nens i nenes arribin al Club Muntanyenc Sant Cugat on se'ls hi obrirà una nova etapa dins de l'atletisme.

imatge noticia inferior
Us deixem penjades dues galeries, la de la categoria aleví la dels benjamins i fins el curs vinent.

 

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @ajsantcugat: 💜A partir d'avui JA POTS RESERVAR la teva invitació 🎟️ per viure el NADAL DE PROP!! 🙌✨ ⏩ Del 22 al 31 de desembre 👉 crea,…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @CEVOTerrassa: ➕SUMEM VALORS➕ 🌍Perquè tots els nens i nenes d’arreu del territori puguin practicar activitat física en igualtat de condi…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos