Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
16
Gener
2017

Activitats físiques per a adults

foto iniciT'oferim la possibilitat que facis ESPORT i SALUT de forma regular. Tens un gran ventall d'activitats per triar. Només cal que vinguis a provar i si t'agrada formaràs part dels nostres grups.

Entra a la notícia i informa't.

foto

Fer activitat física de forma regular i supervisada per un professional esportiu, és una cosa que tothom hauríem d’incloure en les nostres rutines diàries.

foto lateralFer esport ens ajuda a adquirir uns bons i saludables hàbits i ens aporta molts beneficis per a la nostra salut física i mental.

Moltes vegades, l’estrès que ens genera el ritme frenètic que portem en el nostre dia a dia, ens impedeix practicar esport posposant-t’ho i dient-nos que no tenim temps. D’aquesta manera el nostre cos s’encarcara, perdem mobilitat articular, ens engreixem, el nostre metabolisme s’alenteix i ens tensionem molt a nivell muscular i mental.

També, sovint, pensem que fent un dia d’activitat física el cap de setmana de forma ràpida - per no perdre massa temps -, ja assolim un bon estat físic i ens enganyem creient-nos que ja estem més o menys en forma.

Reorganitzant-nos l’agenda setmanal i incloure l’activitat física com a filosofia de vida, és una forma intel·ligent de fer un tomb a aquesta rutina que ens perjudica tant. Fer esport regularment ens farà sentir millor física i emocionalment.

L’OMET posa al teu abast una variada oferta de programes esportius per a què comencis a canviar des d’ara mateix la teva vida.

T’oferim: Ioga, Tai-txi, Ritmes llatins, Entrenament funcional, Voleibol, Hip-Hop, Running, Marxa nòrdica, Gimnàstica de manteniment, Pilates, Esports usuals, Bàdminton, Tonificació, Zumba i Reequilibri postural.

Consulta en aquest link on es fan, els dies, els horaris i les quotes. pdfLINK INFORMATIU

Molta gent ja les ha provades i ha integrat l’esport en la seva vida. Ara només faltes tu.

T’esperem.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos