Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
16
Mai
2017

Amb els benjamins acaba la lliga d'atletisme escolar!

miniaturaEl passat dissabte 13 de maig'17 va tenir lloc la tercera i última jornada de lliga d'atletisme escolar en categoria benjamí (infants de 3r i 4t de primària).

Aquesta jornada s'havia posposat des de l'1 d'abril degut a la intensa pluja. Així doncs, amb aquesta jornada es dóna per acabada la lliga d'atletisme del curs vigent, que ens ha fet viure moments molt emocionants i amb la qual hem vist algunes coses que des de l'organització ens fa estar molt contents i esperançadors. 

Coses com la força de voluntat i il·lusió dels atletes, la cohesió dels grups, la qualitat, la capacitat d'autosuperació, la solidaritat i el bon ambient que s'ha respirat al llarg de les tres jornades.

imatge general
La del dissabte va ser la que menys assistència va tenir. Un total de 5 equips de 6 membres. Tot i així, com sempre, els atletes van fer les 8 rotacions per cadascuna de les proves que engloben les diferents disciplines atlètiques (llançament, velocitat, resistència i salts)

La matinal va ser molt emocionant, doncs s'hi jugaven la lliga els dos primeres classificats que van estar "lluitant" frec a frec en totes les proves. Aquests dos equips eren el Pi d'en Xandri (Olga Rypakova) i el Joan Maragall Globus vermells. El récords de la jornada anaven caient. Quan ho feia un equip, tot seguit el feia un altre... quina emoció!

En breu us penjarem la classificació final d'ambdues categories, l'aleví i benjamí i sabrem els tres primeres classificats que obtindran trofeu.

Des de l'organització volem agrair la participació, l'entrega i compromís de tots/es els que heu participat!

Us recordem que l'entrega de medalles i trofeus tindrà lloc durant la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars prevista per el proper dia 26 de maig'17 a partir de les 17.00 hores. La Festa es farà al Parc de l'Arboretum (darrera de la Biblioteca i de l'Auditori).

Us hi esperem!

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos