Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
20
Mai
2019

Arriba la Festa de Cloenda dels JEE curs 2018_19

Canvi Data Festa Cloenda JEE 2018/19

frase jocs esportius escolarsA causa de l’alta probabilitat de pluja d’aquest divendres 24 de maig es determina posposar la Festa de Cloenda al proper divendres 31 de maig. A continuació us recordem els trets més important de la festa que, exceptuant el canvi de dia, mantindrà el seu format en quant a localització, desenvolupament i horaris.

Enguany serà la 38a edició i se celebrarà a la Plaça Victòria dels Àngels i al Parc de l'Arboretum...

imatge festa cloenda 18 19 31 maigAquesta Festa tanca les competicions de tots els esports que formen els Jocs Esportius Escolars. Al llarg de la tarda (us recordem que la Festa començarà a les 17:30 h i acabarà aproximadament a les 20:15 h), es repartiran els trofeus dels tres millors equips escolars santcugatencs de les diferents competicions en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil. També s'obsequiarà a tots/es els/les esportistes una medalla de participació. Les categories prebenjamí i benjamí també tindran medalla.

Paral·lelament a l'entrega de trofeus i medalles, tots els assistents tindran l'oportunitat de gaudir d'activitats de caràcter esportiu i, que a més de tenir un punt lúdic i festiu per a tothom, pretenen ser una mostra representativa dels esports que es desenvolupen dins del programa dels JEE.

L'entrega de medalles d'enguany es distribuirà en dos escenaris de la següent forma:

Escenari 1 (Plaça Victòria dels Àngels)

- 18:00 h: Repartiment Handbol, Tennis Taula i Escacs
- 18:30 h: Repartiment Bàsquet
- 19:00 h: Repartiment Futbol sala i Futbol 7
- 19:30 h Repartiment Voleibol i Atletisme

Escenari 2 (Parc de l'Arboretum)
- 18:00 h Repartiment Iniciació Esportiva i Multiesport
- 18:30 h Repartiment Gimnàstica Rítmica, Gimnàstica Artística i Ciclisme
- 19:00 h Repartiment HipHop, Just Dance i Karate
- 19:30 h Repartiment Patíns en Línia, Jiu-Jitsu, Rugby, Scooter, Tennis i Natació

Us recordem que per garantir un bon funcionament i dinamisme de la Festa, a l'hora de l'entrega de medalles, cal que us presenteu 30 minuts abans de l'hora programada de l'entrega (cal que aneu al costat de la tarima pertinent).

Us esperem a tots i totes i esperem que gaudiu de valent d'aquesta fantàstica FESTA DE L'ESPORT! 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos