Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
06
Juny
2018

Arriba la ZOMBIE ADVENTURE SANT CUGAT

ttolPer primera vegada, a Sant Cugat, arriben els ZOMBIES! No us deixareu agafar oi?

Coincidint amb el Festival de Cinema Fantàstic de Sant Cugat, l'Ajuntament, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza pel divendres 15 de juny'18, quatre activitats al voltant de la temàtica ZOMBIE.
Concretament són: Maquillatge Zombie, Orientació Zombi, la Survival Zombie i Cinema a la Fresca (recomenda per a majors de 18 anys)

Aquestes quatre activitats són obertes a tothom a partir de 12 anys i cal inscripció prèvia.

Entra a la notícia i informa-te'n. 

L'experiència ZOMBIE ADVENTURE SANT CUGAT  pretén que passeu una estona súper divertida.

Fil conductor:

L’any 303, durant el domini de l’emperador romà Dioclecià va haver-hi una ferotge persecució dels cristians que habitaven la vall de Gausac i les rodalies de Barcino. Entre d’altres es van produir els martiris de Sant Medir i Santa Eulàlia, patrons de Sant Cugat i Barcelona respectivament. 1715 anys més tard, l’any 2018, una empresa constructora d’un ric empresari de Madrid ha estat fent pràctiques il·legals de fracking al Vallès Occidental i el Barcelonès. El moviment de terres ha vingut acompanyat del vessament d’agents químics que han provocat un desagradable efecte secundari. L’experiment ha sortit malament... La reacció dels líquids químics amb diverses fosses comunes de l’època romana han provocat un aixecament dels morts vivents a la zona de Torre Negre. Encapçalats per Zant Medir i Zanta Eulàlia, una horda de zombies s’acosta a Sant Cugat i són agressius. Per sort, un equip de científics de la UPC i el Sincrotró ALBA han aconseguit un antídot que garanteix la immunitat de la infecció que propaguen els zombies. Els ingredients, però, no estan a l’abast de tothom. Per elaborar la fórmula definitiva caldrà trobar tots els elements del beuratge, barrejar-los i finalment beure’s l’antídot.

Edat dels participants:

Les activitats estan destinades a nens i nenes a partir de 12 anys fins a adults.
La pel·lícula del cinema a la fresca està recomenada a partir dels 18 anys.

Preu:
5 € per participant.
Amb el pagament de la inscripció s'inclou:
- Participació en les 4 activitats que s'organitzen:
     • Maquillatge Zombie
     • Orientació Zombie
     • Survival Zombie
     • Cinema a la fresca
- Entrada gratuïta per a anar a qualsevol pel·lícula del Festival Sant Cugat Fantàstic.
- Assegurança per a tots els participants.

Forma d'inscripció:
Per tal de fer la inscripció a la Zombie Adventure haureu de seguir els següents passos:
1- formalitzar la inscripció via on-line (INSCRIPCIÓ ON-LINE)
2- Fer el pagament dels 5 € via on-line (a continuació de la inscripció us demanaran realitzar el pagament).
3. Aportar la següent documentació el dia de l'activitat:
     A) DNI de la persona inscrita.
     B) En el cas dels menors d'edat, autorització representació legal (permís adult)
     (cliqueu damunt de la paraula AUTORITZACIÓ)

MANUAL PER FER LA INSCRIPCIÓ A LA ZOMBIE ADVENTURE

cartell ok zombie adventure webUna de les activitats és el MAQUILLATGE ZOMBIE:
Al Parc Ramon Barnils de 19 a 22:30 h
- Aprofitant la celebració del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Cugat, s'organitza aquesta activitat de maquillatge on diferents professionals maquillaran als assistents com autèntics ZOMBIES.
- El nombre màxim de participants serà de 300.
- L'activitat està pensada per a totes les edats.

Una altra de les activitats serà l'ORIENTACIÓ ZOMBIE:
- Aquesta cursa es farà de 21 a 23 h al Parc Ramón Barnils.
- No hi ha límit de participants
- Per a totes les edats

Es tracta d'una activitat d'orientació on mitjançant d'un plànol, els participants hauran de localitzar fites i tornar al punt central, tot intentant no ser agafats pels ZOMBIES que estaran per la zona.

Dinàmica de l'activitat:

Dins dels límits del Parc Ramon Barnils hi haurà uns ZOMBIES passejnat i buscant a les seves víctimes. Els participants s'equiparan amb 2 cintes de vida a la cintura que els ZOMBIES intentaran agafar.
Des de l'organització facilitarà als participants un plànol i se'ls indicarà 3 fites que hauran de localitzar. Un cop trobades hauran de tornar al punt d'inici. Una vegada completades, se'ls donarà l'oportunitat de localtzar 3 fites més.
Tot això ho hauran de fer tenint molta cura i precaució de no ser agafats pels ZOMBIES que intentaran agafar les cintes de vida que els participants tindran a la cintura. Si a algú li treuen les dues cintes, el seu comptador de fites s'aturarà.
L'objectiu serà aconseguir localitzar el major número e fites, en grups de tres, abans que siguin eliminats.

Una altra serà la SUPERVIVAL ZOMBIE:
- Al Parc de l'Arboretum de 21 a 23 h
- Sense límit de participants
- A partir de 12 anys

caraS'organitzarà un circuit circular on els participants s'aniran trobant diferents obstacles que hauran d'anar superant, i un grapat de ZOMBIES que els hi ho dificultaran.

Dinàmica de l'activitat:
La dinàmica principal és que als corredors se'ls farà entrega d'un cinturó amb 3 o 4 cintes penjades que significaran la vida de cada participant. Durant el recorregut de la cursa s'aniran trobant dos tipus de reptes: Un, no deixar-se agafar pels ZOMBIES que intentaran robar les cintes de vida, i l'altre, anar superant tots els obstacles hi haurà pel camí i que seran: El pas pels pneumàtics, el pas per la teranyina, superar obstacles de palets, reptar pel terra amb i sense fang, passar per contenidors d'aigua, superar obstacles de bales de palla, passar pel laberint de tanques, lliscar per la rampa d'aigua i passar per la zona d'escuma.

L'objectiu principal dels corredors serà aconseguir sobreviure, és a dir, arribar a la línia d'arribada amb alguna cinta de vida i per tant, no ser infectat pels ZOMBIES. El temps que faci cada corredor no importarà.

entrada framed- CINEMA A LA FRESCA:
- Pel·lícula: FRAMED (pel·lícula recomenada per a majors de 18 anys)
- A l'escola de Música Victòria dels Àngels a les 23:00 h

NO US HO PENSEU I FORMALITZEU LA INSCRIPCIÓ. US HI ESPEREM!

INCRIPCIÓ ONLINE

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos