Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
17
Febrer
2018

Arribem a la meitat de la lliga d'atletisme escolar 17-18

imatge miniaturaDissabte 17 de febrer'18, es va celebrar a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, la 2a jornada de lliga d'atletisme escolar.

Aquesta competició, que no deixa de fer-nos gaudir en cada jornada veient als petits atletes, va adreçada a tots els infants de primària que fan l'extraescolar d'atletisme en el marc del programa dels Jocs Esportius Escolars que ofereix l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET)...

imatge hotitzontal sortida

A falta d'actualitzar les classificacions, creiem que en principi, els equips que les encapçalaven (tant de benjamí com d'aleví), seguiran mantenint un bon coixí de distància envers els seus perseguidors. Ara que, pot haver-hi sorpreses perquè va haver-hi equips que no van venir, i d'altres que es van fusionar.

imatge horitzontal

Perquè, com ja us hem explicat en alguna ocasió, gràcies a la flexibilitat de la lliga, permet combinar equips que no estan complets, encara que siguin de diferents escoles, obtenint això sí, el mateix resultat per ambdues. Fent-t'ho d'aquesta manera, cap nen/a es queda sense participar i competir. imatge lateralAquesta lliga juga també un importantíssim paper sociabilitzador entre els infants.

Al llarg de la matinal vam poder veure i gaudir del rendiment, l'esforç i l'afany d'autosuperació dels equips i això es nota en els resultats de les proves.

Aquesta 2a jornada va estar tot un èxit, ja no tant de participació (almenys en la categoria aleví), sinó pel fet que vam veure com els/les atletes assitents, a nivell individual i com equips, vibraven, se'ls veia contents de participar, s'esforçaven, s'animaven els uns als altres i buscaven en cadascuna de les 10 proves de les que consten les jornades, la tan buscada i difícil tasca de fer el récord de la prova.

Respecte la 1a jornada, aquesta, ha presentat un petit canvi. S'ha incorporat la prova de marxa atlètica que substitueix la prova de velocitat de les mini tanques. D'aquesta manera, i és possible que a la tercera i última jornada també hi hagi algún canvi més, es busca que els atletes facin totes les disciplines atlètiques.

Amb la lliga d'atletisme veiem clarament els valors en l'esport, com la cordialitat, el respecte, el "joc net", la rivalitat sana, l'amistat, etc...

I no és parlar per parlar. Creieu-nos quan us expliquem que l'actitud d'aquests atletes escolars, l'armonia que es respira en imatge arribadaaquesta competició, fa que realment hom es pugui aficionar a l'atletisme i a fer esport. Així sí!

Per acomiadar-nos, us emplacem a la 3a i última jornada que tindrà lloc el 14 d'abril de 2018 i esperem veure moments tan emocionants com ho va ser l'arribada de la prova de resistència aleví i benjamí que va ser d'allò més disputada.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos