Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
25
Gener
2022

Campionat Local de Natació Escolar 2022

nena nadantUn any més ens plau comunicar-vos des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), la celebració del Campionat Local de Natació Escolar 2022 que tindrà lloc a la piscina municipal de la zona esportiva de la Rambla del Celler el proper diumenge 27 de febrer de 2022.

info 2022 A

infor 2022 B

info 2022 C

info 2022 E

Recordem que enguany no podrem acceptar cap altre tipus d'inscripció que no sigui via internet. Aquest és l'enllaç per realitzar les inscripcions:

INSCRIPCIONS (CLICA)

A continuació us detallem els punts més importants a tenir en compte en aquest campionat:

1. El Campionat de Natació està adreçat a tots els nens i nenes en edat escolar NO FEDERATS.

2. Els i les participants poden escollir l'estil (mínim un i màxim tres) en el que volen competir (crol, braça i/o esquena). S'indicarà en el moment de la inscripció.

nena natacio 23. També es dona la possibilitat de participar en la competició per equips. Els equips han de ser de mixtes, de 4 membres, és a dir, 2 nens i 2 nenes. En cas de voler participar en aquest format haurà de ser l'entrenador/a i/o reponsable de l'escola qui formalitzi la inscripció per equips via correu electrònic a: (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Només s'acceptaran en competició 2 equips per escola.

4. Tothom qui participi s'haurà de presentar 30 minuts abans de l'inici de la seva franja horària de la seva categoria, per tal de poder accedir a la zona de vestidors. Només els mestres i/o responsables d'escola amb acreditació podran accedir a la zona de vestidors. L'acreditació es podrà recollir al punt d'informació (recepció de l'Eurofitness).

5. Enguany, i a causa de la situació pandèmica que estem vivint, no podem garantir la presència de públic durant el campionat fins la mateixa setmana de la competició i sempre pendents de les mesures sanitàries vigents en aquell moment.
Us nen natacio 2demanem comprensió i capacitat d'adaptació envers aquest fet per tal de facilitar l'organització de l'esdeveniment amb total seguretat per totes les persones.

6. Entrega de premis: Per tal de donar dinamisme al Campionat, enguany les entregues de premis es realitzaran al PAV2 del Passatge Baró de Coubertin, aproximadament 15 minuts després de la finalització de cada categoria. Una vegada finalitzi la competició, els i les nedadores tornaran als vestidors a canviar-se i l'organització serà la responsable d'acompanyar-los davant de l'escenari per procedir a recollir les medalles i trofeus dels infants premiats.

7. En aquesta entrega, i a causa de l'adequació del PAV2, de moment sí està garantida la presència de públic, però com en el cas anterior, supeditatda a les normatives sanitàries vigents en el moment de l'esdeveniment.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos