Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
29
Març
2017

Campus Esportiu de Pasqua 2017

motiuFamílies!, enguany, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) us proposa per els vostres fills i filles un CAMPUS ESPORTIU DE PASQUA diferent i innovador, on la metodologia de treball cooperatiu serà el fil conductor durant aquests dies de Pasqua..

Les experiències cooperatives representen una molt bona oportunitat perquè els infants gaudeixin de totes les activitats multidisciplinars que us proposem, amb l'objectiu de fomentar valors com la convivència, el treball d'equip, la companyonia, el respecte, la confiança, la presa de decisions i la vida saludable mitjançant l'activitat física.

FORMAT

El format per a la franja d'edat de Psicomotricitat (P3 i P4) està basat en l'experimentació a través de diferents materials que, a simple vista, sembla que no donin joc, però a ulls d'un infant són atractius. Es potenciarà el treball motriu sensorial de l'infant mitjançant el descobriment guiat girant al voltant d'un centre d'interès.

La resta de participants (de P5 a 6è de primària) treballaran en un format diferent fins ara. Ho faran amb una organització cooperativa tots barrejats i en alguns casos, segons l'activitat, farem dos grups, un de P5 a 2n i l'altre de 3r a 6è. Les tardes sempre farem un grup únic.

Les activitats que es desenvoluparan seran jornades esportives de diferents tipologies: al medi natural (supervivència), activitats multiesportives d'esports usuals, olimpíades atlètiques, esports alternatius i la fira del joc, amb jocs tradicionals, circ, punteria, equilibri, etc.

personatges nitAquestes activitats es realitzaran durant el matí, i per al tarda deixarem pas a diferents concursos on els nens i nenes treballaran la memòria, l'agilitat, la rapidesa, etc. A més realitzaran una sortida lúdica al VAS (un camp de llits elàstics i piscina gegant de boles d'escuma), i podran gaudir d'una nit quedant-se a dormir a la instal·lació compartint moments i vivències amb la resta de companys i monitors. Serà una nit innolvidable ja que els monitors han programat una sèrie d'activitats molt atractives per als infants.

OBJECTIUS GENERALS

De Psicomotricitat:

1. Adquirir consciència corporal i el domini de les habilitats motrius bàsiques.
2. Conèixer l'entorn i desenvolupar la capacitat de mediar i establir-se amb aquest.
3. Establir relacions afectuoses amb els altres, el grup d'iguals i els monitors de referència.

De Multiesport:

1. Desenvolupar les habilitats motrius, expressives, creatives a partir del moviment
2. Desenvolupar les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia.
3. Reforçar valors tals com la companyonia, el treball en equip i el respecte.

DESTINATARIS

Alumnes des de P3 fins a 6è de primària (nats des del 2005 al 2012)

DATES

De dilluns 10 a dijous 13 d'abril de 2017

HORARIS

- Opció matí: de 9.00 a 13.30 hores
- Opció matí més dinar: de 9.00 a 15.00 hores
- Opció tot el dia: de 9.00 a 17.00 hores

INSTAL·LACIÓ

IES Pla i Farreras (Avinguda Ragull, 45-49 de Sant Cugat del Vallès)

PLACES

100 places

PREUS

- Opció matí: 73,35 €
- Opció matí + dinar: 92,68 €
- Opció tot el dia: 115,18 €

ALTRES SERVEIS

- Servei d'acollida de 8.00 a 9.00 i de 17.00 a 18.00 hores
- Servei de menjador: Vostra Cuina
- Pernoctació a la instal.lació (1 sol dia)
- Places reservades per a infants amb discapacitat ( a l'hora d'inscriure's cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe mèdic)

MIRA'T EL FLYER INFORMATIU

INSCRIPCIÓ ONLINE

 

ESTRUCTURA DE GRUPS

Es crearan els següents grups d'edat:
- P3 i P4
- De P5 a 6è
- De P5 a 2n (algunes activitats)
- De 3r a 6è (algunes activitats)

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Psicomotricitat (P3 a P4)

Té com a eina principal el desenvolupament del propi cos, a partir de potenciar les habilitats motrius, les capacitats expressives i creatives així com les habilitats cognitives, comunicatives, afcetives, conductuals i d'autonomia del més petits.

Tallers d'experimentació (P3 i P4)

A través de material divers (diaris, pintures, sorra, fang...) els infants experimenten les qualitats i sensacions que els hi poden aportar.

Activitats en el medi natural

Orientació: Iniciar als nens i les nenes en les tècniques bàsiques d'orientació com són: aprendre a llegir un mapa, entendre el significat dels símbols que hi apareixen, a reconèixer el que es representa en el mapa amb el que veuen.

Per tal d'assolir aquests objectius es plantejaran de forma progressiva diferents jocs i exercicis formats per petits grups.

exploradorMotxilla de supervivència: Conscienciar-los de la importància de preparar una bona motilla per realitzar qualsevol activitat que es realitzi en el medi natural, ja que poden succeir imprevistos en què és necessari tenir calma i donar un bon ús als utensilis que tinguem a la motxilla de supervivència. Serà la clau per entendre l'escala de necessitats i importància per entendre el valor que li donem a les coses en moments incerts que a priori les tenim a l'abast i no les valorem com a tal (aigua, foc, llum, etc.) 

Multiesport (P5 a 6è)

Familiaritzar-los en els diferents esports per tal de consolidar les seves capacitats físiques bàsiques i oferir un ventall de propostes per ocupar el seu temps lliure de manera saludable. Sempre amb una connotació lúdica i recreativa. Aquest tast d'esports es realitzarà en un format de lligueta, on treballaran les diferents habilitats motrius de cada esport i el seu reglament. Tot i que serà de caire més competitiu, es treballarà la puntuació en valors, en volem 5 (programa d'esport escolar).

La importància de jugar en equip, saber guanyar i saber perdre, acceptar la derrota i respectar a totes les parts implicades en el joc, seran aspectes molt importants en aquesta jornada esportiva.

En aquest cas dividirem en dos grups l'activitat, P5, 1r i 2n realitzaran jocs preesportius i jocs cooperatius en format rotatiu on jugaran tots contra tots. Els més grans faran partidets amb un sistema de rotació i podran tastar tots els esports (futbol, bàsquet, handbol, hoquei i voleibol) jugant cada cop amb un equip diferent per treballar l'acceptació i adaptació de jugar amb diferents companys i establir noves relacions d'amistat. A més es generaran punts extres per la realització d'alguna habilitat concreta com equip una vegada s'hagi acabat el partit, per tant hi haurà puntuacióp de valors, puntuació del partit i puntuació d'habilitat motriu de l'equip.

Reptes cooperatius (P5 a 6è)

En aquesta activitat es proposen diferents espais de reptes cooperatius, on per equips hauran de superar-los. Un repte cooperatiu es pot superar amb la participació activa de tots els membres del grup, per tant tots hauran de participar en l'execució d'aquest. Els reptes que es presentaran seran diferents i treballaran  habilitats diferents, jugant amb el temps i la delimitació de l'espai.

Estaran distribuïts per l'espai en format targeta i cada equip es posarà al voltant d'una havent de llegir atentament que se'ls demana per superar-ho. Trobaran a cada targeta diferents tipologies de reptes cooperatius: d'agilitat mental i presa de decisicions, de punteria, de coordinació, d'equilibri, etc. Per acabar tots els participants junts, hauran d'assolir el repte final.

Olimpíades atlètiques (P5 a 6è)

En aquesta jornada serà el moment en que els nens i les nenes coneixeran les diferents disciplines atlètiques en un format d'olimpíades. Treballaran al voltant dels valors de l'entrenament, l'autosuperació i l'esforç per millorar les marques.

Esports alternatius (P5 a 6è)

Donar a conèixer esports minoritaris o alternatius de Catalunya o d'algun altre país, que per circumstàncies no són tan coneguts ni tenen lloc en el programa olímpic. L'objectiu és obrir fronteres en el món del joc i l'esport.

Els esports alternatius que treballarem seran col·lectius amb l'objectiu de seguir treballant en equip, aprofitant que són esports poc coneguts on tots partiran de cero. Es treballarà els següents esports alternatius:

personatge circ- Ultimate
- Korfball
- Colpboll
- Tamborí
- Shootball
- Kronum

Fira (P3 a 6è)

Activitat destinada a fer un tast de diferents activitats lúdiques en format d'estacions. En les activitats que es realitzaran a cada estació treballaran habilitats diferents (activitats de circ, jocs tradicionals, jocs de taula, jocs d'agilitat i destresa, de punteria i equilibri)

Concurs (P5 a 6è)

Activitats amb grups cooperatius amb l'objectiu de treballar la memòria, l'agilitat i la destresa en difrents formats de concurs. Aquest format permetrà seguir treballant en equip i que cada membre pugui desenvolupar-se en allò que tingui més domini aportant cadascú en major o menor mesura en les diferents proves proposades dins el concurs.

Scape Room (1r a 6è)

Dinàmica de grup basada en el joc d'agents secrets de la CIA, on hauran de resoldre diferents problemes per poder finalitzar la missió amb èxit. És un joc de lògica, ingeni i cooperació on tots els membres del grup aporten les seves idees per poder sortir de l'habitació abans del personatge saltanttemps establert, per això hauran d'investigar l'habitació, trobar les claus, resoldre enigmes i treballar en equip.

Jocs de nit (1r a 6è)

Durant la nit es realitzaran jocs de llanterna per l'institut amb l'objectiu d'aconseguir trobar una fita amagada en un punt estratègic que ens servirà per resoldre l'enigma que es trobaran dins l'habitació d'agents d'investigació. A més es realitzaran diferents jocs de rotllana creant un clima acollidor.

Sortida al VAS

Es tracte d'un local ple de llits elàstics i piscines amb pilotes, on podran gaudir dels salts i habilitats motrius diverses.

Aquesta activitat lúdica i recreativa que faran els infants de P3 a 6è distribuïts en difertents grups de joc, permetrà que tinguin i gaudeixin d'una experiència i del joc en un entorn diferent.

Categories: casals_esportius

Comentaris (2)

 • Begoña

  Begoña

  15 Març 2017 a las 21:40 |
  Hola , he dado la inscripción en el colegio de mi hijo y no me la han cogido . Están apuntadas las hermanas pero el acompañante de mi hijo estaba con varicéla y no ha podido firmarlo su madre hasta hoy .
  Ruego me digas la manera de hacer para poder escribirlos
  Begoña

  respondre

  • Sergi Solivelles

   Sergi Solivelles

   21 Març 2017 a las 09:13 |
   Hola Begoña,
   La inscripció l'hauries de fer on-line. Si tens algún problema, passa't per l'OMET ok? Gràcies!

   respondre

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

 • Dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 h.
 • Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos