Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

  • slider 2 campusestiu 2022
  • slider consulta publica reglament
  • slider 12atrobada comarcal dansa 2022
  • slider cloenda dels jee curs 21 22
  • slider cursa orientacio familiar 2022
17
Novembre
2021

CIATE. Curs d'iniciació a tècnic/a esportiu/va

imatge 1Aquest curs d'Iniciació a Tècnic/a Esportiu/va (CIATE) és un programa del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa a Sant Cugat a través de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom). Aquest curs és específic del bloc de : JOC I ESPORT EN EDAT ESCOLAR (50 h) i es portarà a terme els dies 27, 29, 30, i 31 de desembre de 2021.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat entenem que la formació de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores possibles.

imatge 2La cerca de la màxima qualitat en la iniciació esportiva ha estat sempre una prioritat per l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) i també per a les entitats esportives de la ciutat. Amb aquest CIATE, no només es disposarà d'un certificat, sinó que s'obtindran bons coneixements dels esports més representatius de la ciutat per aplicar durant les sessions.

Ara tenim l'oportunitat d'accedir al ROPEC (Registre de Professionals de l'Esport), complementant la formació del CIATE Joc i Esport que l'OMET organitza cada Nadal.

Es farà un total de 45 hores presencials, i 5 hores de pràctiques un cop finalitzat el curs.

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents:
- Llegeix el tríptic informatiu (CLICA)

INSCRIPCIONS:
- Inici d'inscripcions:
Dilluns, 22 de novembre'21
- Finalització de les inscripcions: Divendres 17 de desembre o fins esgotar les places.
PLACES LIMITADES A 30 PARTICIPANTS

 INSCRIPCIÓ ON LINE 

fotos lateralTambé us podeu inscriure amb cita prèvia a l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom)

Passatge Baró de Coubertin, 5 - Sant Cugat / Tel. 93 565 70 99 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
De dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h
Dissabtes de 10 a 13 h

Es donarà un certificat d'assistència* signat per l'Escola Catalana de l'Esport del Consell Català de l'Esport de Catalunya.

* Per obtenir aquest certificat caldrà assistir com a mínim al 80% de les hores lectives.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

  • Ptge. Baró de Coubertin, 5
    08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos