Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
17
Juny
2017

Cloenda de Marxa Nòrdica de l'OMET

imatge principalAquest ha estat el primer any que l'Oficina Municipal d'esport per a Tothom (OMET) ha ofert l'activitat de Marxa Nòrdica i, la veritat és que ha estat un èxit total. Aquesta manera de fer esport de forma saludable i apta per a tothom, procedent dels països nòrdics (Finlàndia) ha arrelat amb força i ja està consolidada entre nosaltres. 

Enguany l'OMET ha ofertat dos grups portats per instructors titulats per l'INWA (International Nordic Walking Association), el del dimarts a la tarda i el del divendres al matí. El passat divendres 16 de juny de 2017 es va fer la sortida que donava per acabada les activitats d'aquest curs 16-17. La ruta escollida va ser la via verda d’Olot a Les Planes d’Hostoles (20 Km).

Tot i la calor sofocant que va fer, el grup va demostrar una gran evolució pel que fa al rendiment físic i un considerable progrés en la assimilació de la tècnica que ensenyem (la metodologia de les 10 passes d’INWA). A tots i totes moltes felicitats!

Per acabar la jornada es va fer un dinar en un restaurant de Les Planes d'Hostoles.

El curs vinent anirem incident més i més en la importància d'inteioritzar i portar un patró de marxa, fer la tècnica correcte i la millora de l’estat de forma. Només així obtenim tots els benficis que ens aporta la marxa nòrdica a nivell salut i a nivell psíquic/cognitiu.

El grup ha demostrat que el nordic walking és una activitat física apte per a tothom, molt saludable i adaptable a les necesitats físiques i de rendiment de cadascú. A més, juga un paper sociabilitzador molt important. Volem donar les gràcies a la Natàlia Oliva, també instructora d’INWA i companya de marxa nórdica amb seu a Les Planes d’Hostoles per la seva companyia i ajut en el trajecte. El seu centre de marxa nórdica es diu Risum. Tots/es aquells que volgueu fer marxa nòrdica i ioga per la Garrotxa ja sabeu on heu d’anar.

Fins el proper curs. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos