Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
04
Octubre
2016

Comença amb bon peu la MARXA NÒRDICA

dibuix marxa nordica
El passat 20 de setembre van començar les primeres classes de MARXA NÒRDICA o com també es conèix NORDIC WALKING. Aquesta activitat es presenta enguany com a NOVETAT dins de la programació que s'ofereix des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) per els adults i la gent gran.

imatge lateralLa MARXA NÒRDICA és una activitat física esportiva suau que es pot adaptar a les exigències, capacitats i edats de tots els participants.

Degut als beneficis tant saludables que comporta per a la salut a nivell articular, cardiovascular, respiratori, neuro-muscular, d'esbarjo, etc, practicar aquesta activitat està a l'abast de tothom i es recomana per mantenir l'estat de forma, per entrenar i per fer salut en general.

Si hi esteu interssats, heu de saber que s'han creat dos grups per a què tot aquell que ho vulgui pugui practicar el NORDIC WALKING. Un, els dimarts de 19 a 20.30 hores i l'altre els divendres de 10.30 a 12 hores.

L'objectiu d'aquest curs és donar a conèixer l'activitat, ensenyar la tècnica concreta per poder-la practicar, fer esport saludable i passar una bona estona.

Foto-grup-dels-divendres
Es fan sortides per als parcs i carrers de Sant Cugat i per Collserola i a mida que avanci el curs i tothom ja tingui assumida i interioritzada la tècnica, es preveu de fer algún repte que ja us explicarem.

Així és que va, anima't i fes NORDIC WALKING. T'hi esperem!

A la galeria de fotos que us adjuntem, podeu veure algunes imatges de les dues primeres classes que van fer els inscrists del grup dels divendres.

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @ajsantcugat: 💜A partir d'avui JA POTS RESERVAR la teva invitació 🎟️ per viure el NADAL DE PROP!! 🙌✨ ⏩ Del 22 al 31 de desembre 👉 crea,…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @CEVOTerrassa: ➕SUMEM VALORS➕ 🌍Perquè tots els nens i nenes d’arreu del territori puguin practicar activitat física en igualtat de condi…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos