Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
18
Desembre
2017

Comença la lliga d'atletisme escolar 17-18

foto miniaturaTal com estava programat, el dissabte 16 de desembre de 2017 va començar la lliga d'atletisme escolar. Els atletes que participen en aquesta competició que sempre se celebra a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, són els nens i nenes d'escoles de Sant Cugat que estan inscrits a l'especialitat d'atletisme del programa dels Jocs Esportius Escolars de l'OMET.

imatge 1

Tot i baixar una mica els nombre d'equis inscrits, enguany aquesta és la 8a edició d'una competició que pretén apropar a tots els infants al món de l'atletisme. Per fer-ho, la jornada consta de 10 proves que engloben totes les disciplines atlètiques. Són proves adaptades a les categories dels infants (benjamí i aleví) que posen les bases del que en un futur seran les oficials.

imatge 2Així doncs les proves d'aquesta 1a jornada han estat: 10x10 metres, 60 metres llisos, triple salt col·lectiu, salt de llargada, salt lateral, llançament de vórtex, cursa de mini-tanques, salt d'alçada, relleus i resistència.

La lliga contempla altres proves que es van posant a les jornades canviant unes per unes altres. De fet, a la 2a jornada prevista pel dia 17 de febrer'18 s'inclourà el llançament de pes i la marxa atlètica. D'aquesta manera es posa de manifest la flexibilitat d'aquesta competició que la formen equips mixtes o no de 6 membres.

Quan es dona el cas que d'algunes escoles es presenten 1, 2 o 3 infants, es genera o es dona la possibilitat de generar-se un sol equip format per dues escoles diferents, obtenint això sí, la mateixa puntuació. La idea és no deixar cap nen o nena sense participar.

La jornada de dissabte  es va fer de 10:00 a 14:15 h, participant en primer lloc els atletes de categoria aleví i després, cap allà les 12:30 hores els de categoria benjamí.

Barrejats amb aquests últims, van participar 2 equips de nens i nenes de l'activitat de Multiesport del programa d'Esport Escolar de l'OMET (infants de 2n de primària), que venien a competir entre ells dos i com a promoció perquè els joves atletes anessin familiaritzant-se amb la lliga, doncs l'any vinent, siguent ja alumnes de 3r de primària, podran participar i competir en aquesta lliga.

Mentre veieu les fotos que us adjuntem, recordeu que us esperem a la 2a jornada de lliga prevista pel 17 de febrer'18. Podreu gaudir amb aquests atletes que ens fan vibrar amb el seu esforç, el seu afany d'autosuperació i aconseguint registres espectaculars. 

  

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos