Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
24
Novembre
2018

Comença la lliga d'atletisme escolar 18-19

imatge miniaturaDesprés de dies i dies de pluja i aprofitant aquesta finestra de bon temps que hem tingut avui, ha començat, tal com estava programada, la lliga d'atletisme escolar 18-19 que es fa a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera i que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Aquesta lliga s'emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Escolars i hi participen infants de 3r a 6è de primària que fan atletisme a diferents escoles de la nostra ciutat.

imatge gran

En aquesta edició les escoles participants són: Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, Pi d'en Xandri, Ferran i Clua, Ciutat d'Alba, Turó de Can Mates, Pureza de Maria, i Pins del Vallès. Com és habitual els primers a participar han estat els atletes de categoria masculina (5è i 6è de primària) que ho han fet de 10:30 a 12:30 h i, tot seguit, de 12:30 a 14:00 h ho han fet els nens i nenes de categoria benjamí (3r i 4t).

Tots ells han hagut de fer un total de 10 proves que abraçaven totes les disciplines atlètiques (llançaments, resistència, salts, marxa atlètica i velocitat) i algunes d'elles s'han fet en formes jugades. Recordem que la finalitat d'aquesta lliga escolar, és inculcar als nens i nenes l'hàbit de fer esport, que els hi imatge lateralcomenci a "picar" el cuquet de l'atletisme, que coneguin les posibilitats que té aquest esport i que s'ho passin molt bé tot fent amics i amigues. A més, un munt de valors són presents en aquesta lliga com per exemple, la idea de cohesió de grup, l'autosuperació personal, el respecte, l'esforç, la solidaritat entre companys, l'acceptació de l'èxit i la derrota, etc...

Els equips, teòricament formats per sis membres mixtes, han anat passant per cadascuna de les diferents estacions i han demostrat un bon nivell que de ben segur, jornada rera jornada aniran millorant.

Enguany, de moment, a baixat una mica la participació d'equips i d'escoles, tot i que per a les properes jornades, esperem que pugui venir tothom i s'acabin de completar els equips que en principi estaven inscrits.

La novetat d'enguany és que la lliga constarà de cinc jornades en comptes de tres. Hi ha dues que sota el paraigües del CMSC, faran que s'allargui aquesta competició i així els nostres atletes podran gaudir més de fer atletisme. Podeu consultar en aquest mateix web les dates de les jornades i d'altres competicions.

Us deixem penjada una mini galeria fotogràfica perquè us feu una idea de com són aquestes jornades.

Ens veiem a la 2a jornada prevista pel 2 de febrer'19. NO HI FALTEU!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos