Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
17
Novembre
2019

Comença la lliga d'atletisme escolar curs 19-20

foto miniaturaLa 10 edició de la lliga d'atletisme escolar arrenca amb força!
La tan esperada lliga va començar aquest passat dissabte 16 de novembre'19 amb el notable augment d'equips de categoria benjamí mentre que la categoria aleví va tenir una devallada.

Tot i així, els més petits ens asseguren un futur prometedor i els atletes que van participar en aquesta 1a jornada, d'ambdues categories, ens van fer gaudir i vibrar com sempre en determinades proves, sobretot a les de relleus...

imatge principalDe la categoria aleví (4t i 5è de primària) van començar la lliga 9 equips amb la possibilitat que s'incrementin els equips en les properes jornades, mentre pel que fa a la categoria benjamí (3r i 4t de primària) ho van fer 11 equips de 17 possibles.

Aquesta lliga com ja sabeu, forma part del programa dels Jocs Esportius Escolars de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i consta de 4 jornades que es fan al llarg del curs escolar que sempre tenen lloc en dissabte a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva foto lateralMunicipal de la Guinardera.

Aquest passat 16 de novembre'19 al matí, de 10 a 14.15 h es va fer la 1a jornada i els atletes (en equips mixtes o no de 3 a 6 membres) van haver de fer 9 proves a on es treballaven totes les disciplines atlètiques. Els primers a participar van ser els alevins, de 10:30 a 12:30 h i tot seguit ho van fer els benjamins, de 12.30 a 14.15 h). Les proves escollides per aquesta jornada van estar les següents: Circuit d'habilitats, 60 metres llisos, 10x10 metres, llançament de vórtex, salt col·lectiu a peus junts, salt de llargada, salt lateral, relleus i resistència.

De cara a la segona jornada (prevista pel dissabte 15 de febrer'20), l'organització pot variar les proves en funció de la normativa de la lliga que podeu consultar clicant en aquest link (NORMATIVA 19-20)

Us deixem penjada una galeria fotogràfica amb alguns dels moments de la matinal i comentar-vos que els nostres atletes han començat molt forts fent uns registres, alguns realment molt bons. A veure si en les properes jornades no baixa el nivell i ens segueixen meravellant veient-los competir.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos