Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
19
Desembre
2016

Comença la lliga d'atletisme escolar

miniaturaDesprés d'una nit i matinada de pluja intensa que va amenaçar en tot moment l'inici de la lliga d'atletisme escolar 16-17, el passat dissabte 17 de desembre'16, es va donar el tret de sortida a aquesta competició escolar que enguany arriba ja a la 7a edició.

Una lliga organitzada per a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i adreçada a tots els nens i nenes de Sant Cugat que fan aquesta especialitat esportiva (atletisme) a les escoles, dins del programa dels Jocs Esportius Escolars.

imatge 2

Enguany la lliga presentarà una novetat d'última hora que es començarà a aplicara partir de la 2a jornada prevista per el 18 de febrer'17. Aquesta novetat serà la implantació de la prova de marxa atlètica.

imatge 3Com que la lliga d'atletisme té un caire molt flexible pel que fa a la seva normativa, per tal que els infants es puguin beneficiar, està previst que en la 2a jornada es facin algunes proves que no s'han fet en aquesta primera.

Així doncs, el passat dissabte els participants van les següents proves i dispciplines: 60 metros llisos (velocitat), salt d'alçada, salt de llargada, salt col·lectiu, la prova de llançament del vórtex, el 10x10 metres (velocitat), el salt lateral (habilitat/coordinació), lokotxak (velocitat), relleus (velocitat) i resistència.

imatge 4Estan a la llista d'espera les proves de pes (llançament), les mini-tanques (velocitat i habilitat), els 8 minuts maleïts (resistència) i la ja esmentada marxa atlètica.

Des de l'organització donem la benvinguda a l'escola Ferran i Clua que enguany és l'equip que s'ha estrenat en aquesta competició presentant un equip aleví i un benjamí.

Dir-vos que l'actitud de tots els nens i nenes dels equips, com sempre, va ser excel·lent i es fa palès que s'ho passen molt bé i gaudeixen d'aquest fantàstic esport.

Des de l'OMET us encoratgem a seguir treballant en aquesta línia i a que ens oferiu moments tant emocionants com els que vam poder veure en aquesta 1a jornada.

Recordeu que la 2a jornada serà el dissabte 18 de febrer'17.

Us hi esperem a tots i a totes!

Galeria de fotos de la categoria aleví

Galeria de fotos de la categoria benjamí

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos