Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide nova normalitat
 • slide campus estiu 2020
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
08
Juny
2018

Convocatòria històrica per a la UESC/OMET

foto cara marionaMariona Munné ha estat convocada per la Federació Catalana de Tennis Taula per participar a l'Euro Mini Champs que tindrà lloc del 24 al 26 d'agost de 2018 a la localitat francesa de Schiltigheim. D'aquesta manera la palista de la UESC/OMET signa una nova pàgina a la història del club i serà la primera palista formada a Sant Cugat en participar a un Campionat d'Europa...,

...un fet de per sí sobradament meritòri, però que encara ho és més si tenim en compte que el passat més d'abril va fer dos anys que practica aquest foto mariona unneesport. La jugadora de la UESC prendrà part en la categoria "Mini" femenina, destinada a aquelles palistes nascudes el 2006. Munné és actualment la segona del ranking català i la tercera del ranking espanyol d'aquest any. Recordar que la seva germana Laia és setena, pel que el club situa actualment dues jugadores en el Top 8 estatal.

Només 10 places per a tota Espanya. La Federació Española només comptava amb 10 places per a tots els palistes de l'estat a les 4 categories existent. En va convocar 5 i les altres 5 les lliurava per a peticions de les federacions autonòmiques. La Federació Catalana va proposar Munné i la seva sol·licitut ha estat acceptada pel que la santcugatenca podrà participar al campionat i ho farà representant Catalunya.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @totsantcugat: L'oferta i les places finals aniran subjectes a les directives de les autoritats sanitàries respecte a com poder desenvol…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos