Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
26
Febrer
2021

Dia Internacional de la dona (Activitat esportiva)

esloganL'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), us presentem una activitat esportiva organitzada amb motiu del dia internacional de la dona i que, al mateix temps que fem esport, ens permetrà recaptar diners per donar a l'associació de Sant Cugat "NO ESTÀS SOLA". Una associació de dones supervivents de la violència masclista que té com a objectiu acompanyar a altres dones maltractades i fer sensibilització per fer visible que la violència ens afecta a totes les persones.

Malgrat que sigui una activitat centrada en la dona, es pot apuntar tota la població, indiferentment del sexe, edat... Obrim l'activitat a tota la societat per reforçar un dels aspectes que busca aquesta diada com és la igualtat.

cartell 8M donaL'objectiu és completar la distància a la que s'hagin inscrit les persones participants, ja sigui corrent, caminant, fent marxa nòrdica o en bicicleta, sempre que sigui a l'aire lliure.

El que volem és tenir el màxim d'inscripcions, que tothom faci pràctica esportiva diferent, i que pugueu interactuar amb la pràctica esportiva que feu habitualment durant l'any. També és prioritari fer visible la causa i sensibilitzar a la població de la importància de la incorporació de la dona a la pràctica esportiva.

Us podeu inscriure a la distància que vulgueu, d'1 a 10 quilòmetres. INSCRIU-T'HI (clica)

• Dates de l'activitat:
Haureu de realitzar la vostra la vostra activitat esportiva (caminada, cursa... i sumar quilòmetres) durant la setmana del 8 al 14 de març.

• Preu de l'activitat:
Podeu fer donacions de 5 €, 10 €, 15 € o 20 € que aniran destinades a l'associació esmentada.

• Com participar?
1. Fer la inscripció mitjançant el formulari. Data límit fins el mateix diumenge 14 de març.

2. Registreu les vostres dades i feu el donatiu de 5 €, 10 €, 15 € o 20 € en línia, amb tarja (pagament segur). Els diners es destinaran a l'associació "No estàs sola" de Sant Cugat.

3. Trieu el dia i el recorregut que vulgueu i us vagi millor. Equipeu-se amb roba de color lila (samarreta, pantalons, complements...) Connecteu el dispositiu o aplicació esportiva del vostre mòbil.

noia mobil4. Completar la distància a la que us heu apuntat (d'1 a 10 quilòmetres) caminant, corrent, fent marxa nòrdica o en bicicleta. Oferim propostes de recorreguts opcionals en funció de les diferents distàncies i intensitats (cliqueu per veure-les i seguir-les amb el mòbil)
- Proposta 1 (Setmana Esportiva de la Dona 2 Km. Parc Central)
- Proposta 2 (Setmana Esportiva de la Dona 3 Km. Centre - Parc de la Pollancreda - Centre)
- Proposta 3 (Setmana Esportiva de la Dona 5 Km. Centre - Volpalleres - CAR - Coll Favà - Centre)
- Proposta 4 (Setmana Esportiva de la Dona 8 Km. FGC Mirasol - Arxiu - Golf - FGC)  

5. Compartiu amb nosaltres les fotos que aneu fent durant l'activitat a les xarxes socials amb l'etiqueta: #setmanaesportivadonaomet

SUMA QUILÒMETRES I MOU-TE, T'esperem!

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos