Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide nova normalitat
 • slide campus estiu 2020
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
11
Juny
2016

Diada de cloenda del bàsquet escolar del curs 15-16

thumb imatge 1Dissabte 11 de juny, el PAV3 de la ZEM Rambla del Celler es va omplir d'infants que jugaven a bàsquet. I és que durant tot el matí es va celebrar la Diada de Cloenda del Bàsquet Escolar, adreçada a nens i nenes benjamins i alevins que juguen al llarg de l'any amb les escoles, i formen part del programa dels Jocs Esportius Escolars

imatge 1
Al voltant de 175 jugadors/es d'equips de quasi bé totes les escoles de Sant Cugat, es van aplegar per participar en aquesta activitat de caire lúdica i esportiva, i donar així per acabada la temporada d'enguany.

imatge 2L'objectiu d'aquesta Diada va ser fer una festa de Cloenda amb partits i jocs desenvolupats en un format de competició per imatge lateralescoles, però incidint d'una manera rellevant en la vesant més lúdica.

Així doncs, els jugadors i jugadores van anar passant per totes les estacions que estavan programades que van ser: Zona d'habilitat i coordinació, zona de tirs, zona de jocs de comunicació verbal i de mímica i els partidets mixtes, 3 contra 3 en categoria aleví i 4 contra 4 llançat en categoria benjamí.

A la meitat de la matinal, tots els participants d'ambdues categories van poder fer i gaudir d'una Master Class on se'ls convidava a seguir una sèrie d'exercicis d'habilitats amb la pilota. Per fer aquesta Master diploma dela alevinsClass, l'organització va convidar als jugadors federats, Ràimon Solivelles, jugador del cadet negre de la UESC i a Bru Carreras, jugador del preinfantil del QBàsquet. Aquests dos jugadors van ser el referent que tots els nens i nenes havien d'intentar imitar fent cadascun dels seus moviments, projectats en un video i/o en directe.

També es va fer un sorteig del material esportiu de bàsquet, donat gentilment per la botiga 23 Basquetball.

diploma dels prebenjaminsA l'acabar, es va fer entrega dels diplomes a les escoles guanyadores. Pi d'en Xandri en categoria aleví i Ciutat d'Alba en la benjamí. Enhorabona!

Des de l'organització us volem agrair a tots i totes la vostra participació, no només en aquesta Diada de Cloenda, sinò també perquè heu format part d'aquest maravellós esport en l'àmbit escolar i us heu pogut enriquir dels valors que es difonen. Als benjamins, us encortagem a seguir gaudint del bàsquet l'any vinent en categoria aleví, i als que ja heu acabat l'etapa escolar i passeu al món federat, us desitgem moltíssima sort i a gaudir-ne.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @totsantcugat: L'oferta i les places finals aniran subjectes a les directives de les autoritats sanitàries respecte a com poder desenvol…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos