Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
03
abril
2020

Dilluns 6 d'abril, DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA

imatge fem esport a casaDes de l’'OMET ens sumem a la iniciativa de La Fundació Catalana per l'Esport amb la seva campanya #FemEsportACasa, per tal d'animar que la gent continuï fent esport a casa seguint les recomanacions de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) davant la crisi del COVID-19 per a evitar els perills del sedentarisme durant la quarantena...

Ens agradaria que ens ajudessis fent-ne difusió i així puguem arribar a quanta més gent millor per contribuir a ajudar a passar aquests dies de la manera més esportiva i saludable possible i convertir l'activitat física regular en una estratègia per actuar enfront del confinament.

El funcionament és molt senzill:

- Fes-te una foto practicant esport

- Utilitza el hastagh #femesportacasa

- Segueix i etiqueta a instagram a @fundaciocatalanaperalesport

Entraràs al sorteig setmanal d'un kit per a fer esport a casa.

En aquest mateix web trobaràs diferents propostes d'activitat física per fer a casa que han elaborat els nostres tècnics i també podràs veure les galeries de fotos que els usuaris ens envien. (CLICA)

Apunta't a aquesta iniciativa!

imatge dia mundial activitat fisica omet

L'EQUIP DE L'OMET TAMBÉ FEM ESPORT A CASA, CLICA!

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos