Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
14
Gener
2019

Diumenge 17 de febrer, Campionat de Natació Escolar 2019

nena natacio 2Un any més, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza el Campionat de Natació Escolar. Enguany es farà diumenge 17 de febrer a la piscina municipal de la zona esportiva de la Rambla del Celler.

Aquest Campionat està adreçat a infants de les categories: prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets.

El Campionat de Natació Escolar es farà el diumenge 17 de febrer a partir de les 15.30 hores i començarà amb la categoria prebenjamí de 1r any.

CLICA al damunt del PDF informatiu pdfINFORMACIÓ GENERAL AMB FULL D'INSCRIPCIÓ

nena natacioINSCRIPCIÓ ON LINE

El límit d'inscripció és el 12 de febrer'19.

Enguany, amb la voluntat contínua de seguir millorant, des de l'organització del Campionat seguirem mantenint les diferents novetats introduides en la darrera edició.

- Desdoblament de categories: La categoria aleví tindrà la seva pròpia franja horària.

- Canvi de distàncies: En les prebenjamí i benjamí es mantenen els 25 metres de distància i, en les categories aleví, infantil i cadet, la distància s'unifica a 50 metres en tots els estils i modalitats (individual i/o relleus)

- Entrega de premis: Per tal de donar més dinamisme al Campionat, enguany les entregues de premis es realitzaran al PAV2 del Passatge Baró de Coubertin, aproximadament 15 minuts després de la finalització de cada categoria. Una vegada finalitzin la competició, els participants tornaran als vestidors a canviar-se i seran acompanyats per l'organització davant de l'escenari per procedir a recollir les medalles i trofeus dels premiats.

IMPORTANT:

- Recordeu que podeu escollir l'estil (mínim un i màxim tres) en el que voleu competir (crol, braça i esquena).

- Si us animeu també a fer-ho per equips, tingueu en compte que els equips han de ser de 4 membres mixtes, és a dir, 2 nens i 2 nenes. En cas de voler participar en aquest format haurà de ser l'entrenador/a qui formalitzi la inscrfipció per equips.

- El Campionat de Natació, està adreçat a tots els nens i nenes en edat escolar NO FEDERATS.

nen natacio- Els nedadors/es s'hauran de presentar 30 minuts abans de l'inici de la seva competició (de la seva franja horària).

- L'entrada i sortida de tothom que hi participi es realitzarà per l'accés del PAV 3 i l'entrada i sortida del públic, serà per l'accés de la piscina (Eurofitness).

Per a més informació o consultes us podeu adreçar a l'OMET o escriure un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

• Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos