Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
10
Novembre
2019

El Cros Ciutat de Sant Cugat torna a ser un èxit!

foto miniaturaLa 21a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat que ha tingut lloc al Parc de la Pollancreda aquest passat 10 de novembre'19 ha tornat a ser un èxit.

Tot i que el dia s'ha aixecat fred i plujós, els prop de 4000 atletes (des de categoria sénior a prebenjamí), s'han donat cita al parc per participar en aquest gran esdeveniment esportiu, sen's dubte el més important de la ciutat i tot un referent de la comarca...

imatge principalA mig matí el dia s'ha anat aclarint i els atletes més petits ja han pogut competir amb el sol que s'ha acabat imposant.

En aquesta edició la campanya solidària (amb la recaptació de la cursa sénior), ha anat destinada a l'Associació Gilgal Solidari, una entitat que gestiona les seves tasques en quatre eixos: Acompanyament social, cooperació comunitària, atenció a la infància i estimació a la nostra llengua i cultura.

La novetat d'aquest any ha estat intentar fer un cros més sostenible apostant per reduir la petjada ambiental amb el repartiment de gots compostables i begudes isotòniques amb ampolles grans. També, com es va fent en aquests darrers anys, s'ha aconsellat arribar al parc a peu i/o en bicicleta i per això l'organització ha tornat a habilitar un estacionament vigilat.

imatge lateralCal remarcar i posar en valor l'encert de les sortides llançades que es fan des de la categoria aleví fins a la prebenjamí. Amb aquesta modalitat de sortides on els atletes surten en grups de quatre, espaiats cada 3 segons, s'eliminen els riscos de caigudes, aglomeracions i ajuden a ordenar les sortides.

A l'acabar cada cursa els/les atletes han rebut una bossa commemorativa del Cros, fruita i beguda isotònica.

CLASSIFICACIONS DEFINITIVES (en breu)

Des de l'organització volem donar les gràcies a tothom qui ha participat i a tota la gent implicada: voluntaris, col·laboradors i espónsors.

Us deixem penjada una galeria fotogràfica i els links de diferents mitjans de comunicació locals per a què pogueu llegir les seves notícies i mirar les seves fotografies.

LINK DE LA TELEVISIÓ SANT CUGAT amb la col·laboració del SANT CUGAT MAGAZINE (clica)

LINK DEL CUGAT.CAT

LINK DEL TOT SANT CUGAT (clica)

LINK DE FOTOS (gentilesa de Leonidas Pateinatos, voluntari del CMSC) (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos