Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
15
abril
2018

El torneig de futbol7 nocturn per a joves torna a ser un èxit!

foto miniaturaEl passat dissabte 14 d’abril de 2018 es va realitzar el 5è Torneig Nocturn Mixt de Futbol 7 per a joves a les instal·lacions ZEM La Guinardera i Camp de Futbol Municipal de Can Magí. L'esdeveniment, organitzat conjuntament per la Penya Blaugrana Sant Cugat i l'empresa de gestió esportiva Teampartners,  es va desenvolupar en un ambient molt festiu i amb una acceptació molt gran per part del jovent del nostre municipi. En aquest torneig es van realitzar al mateix temps que els partits de F7, un tallers de sensibilització per als joves, que els parlaven de diferents temes com ara: el consum d'alcohol, les drogues, el sexe, les begudes energètiques...

imatge general plantillesEnguany a la Zona Esportiva Municipal ZEM La Guinardera hi van participar el grup dels joves que van de 1r a 3r de la ESO amb les següents dades: Horari: 21h a 01h
Equips participants: 12 equips dividits en 3 grups de 4
Joves participants: 130

imatge eEl quadre d’honor va quedar de la següent manera:
1. Picasitos
2. CSKA La Ropa
3. Noudenou
4. Ese Ese Ce Ce

Hi va haver també tres premis extraordinaris. Tres robots realitzats pel jove de Sant Cugat Joan Robots. Els premiats van estar:
• Nom més original: Las Fieras del Pim
• Fair Play: Te miro y te goleo
• Millor aprofitament dels tallers: Schalke

imatge bAquest any en el CFM Can Magí van participar el grup dels nens que van de 3r de la ESO a 2n de Batxillerat amb les següents dades:
Horari: 22h a 02h
Equips participants: 12 equips dividits en 3 grups de 4
Joves participants: 132

imatge cEl quadre d’honor va quedar de la següent manera:
1. Dream Team
2. West Jamon
3. Inter Mitentes
4. Pakiller També hi va també tres premis extraordinaris realitzats pel jove de Sant Cugat Joan Robots, que van ser:
• Nom més original: Inter Mitentes
• Fair Play: Papes
• Millor aprofitament dels tallers: Never Give Up

Els tallers realitzats en la ZEM La Guinardera van ser: Begudes Energètiques, Visió Distorsionada, Gestió de l’expectativa i la frustració, Menú Conscient.

Els realitzats en el CFM Can Magí van ser: Còctels sense alcohol, Visió Distorsionada, Gestió de l’expectativa i la frustració, Menú Conscient.

Encara que semblen els mateixos tallers, van estar adaptats a la franja d’edat que els pertoca.

Des de l'organització volem donar les gràcies a tots els participants i col·laboradors.També agrair les fotografies que podeu veure en aquesta galeria fetes per l'August Illa i pel Toni Foixenchs.

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos