Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide desconfinament
 • slide campus estiu 2020
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
16
Octubre
2016

Els grups de NORDIC WALKING OMET

imatge 2Hores d'ara, els dos grups de NORDIC WALKING (Marxa Nòrdica) de l'OMET, estan funcionant a "tota màquina".

Ja som una bona colla de gent repartida en dos grups, els del dimarts a la tarda i els del divendres al matí que en gaudeixen i es beneficien dels seus efectes saludables... 

El NORDIC WALKING és una de les activitats més completes que existeixen i, amb una pràctica regular començarem a notar ràpidament els beneficis de cos i ment. És una activitat física saludable, sense impactes, basada en tres principis: una postura correcta, la tècnica correcta de caminar, i l'ús correcte dels bastons.

muntatge

Aquesta activitat de moviments regulars, fluids i coordinats, fa treballar activament els músculs i els tonifica de forma efectiva.

Com que generalment es treballa en grup, també ens proporciona benestar a nivell psíquic.

És un esport sociabilitzador, relaxat i a nivell cognitiu ens fa treballar la lateralitat i la coordinació.

La seva pràctica és apta per a tothom, ara bé, segons els objectius que busquem, podem fer NORDIC WALKING a diferent intensitat, treballant a nivell salut, fitness o esportiu.

Així que ja sabeu, us hi esperem. Forma part dels nostres grups!

Categories: Activitats f´tiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @totsantcugat: L'oferta i les places finals aniran subjectes a les directives de les autoritats sanitàries respecte a com poder desenvol…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @cugatmedia: Les inscripcions es poden formalitzar, però no cal abonar cap import fins que Sanitat confirmi les directrius organitzative…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos