Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
08
abril
2019

Gimnastrada Vila de Sant Cugat i Campionat de Rítmica 2019

foto miniaturaDissabte 6 d’abril, de 09.00 a 14.00 hores al PAV3 va tenir lloc la 6a edició de la trobada de grups de gimnàstica rítmica i estètica, sense caràcter competitiu, la Gimnastrada.

Tanmateix de 15.15 a 19 hores es va fer al mateix lloc la 19a edició del Campionat de rítmica local i comarcal de gimnàstica rítmica individual i de conjunts...

imatge granLa Gimnastrada s’organitza per donar sortida a totes les esportistes que fan gimnàstica a nivell escolar i fora de competició. Les participants en la imatge lateralmodalitat de gimnàstica rítmica en aquesta trobada portant un o més grups han estat les escoles: Collserola, Gerbert d’Orlhac, Joan Maragall, La Floresta, Pi d’en Xandri, Pins del Vallès, Pureza de Maria, Olivera, Ciutat d’Alba, Santa Isabel, Turó de Can Mates,Thau, la Vall i els clubs: Club Muntanyenc de Sant Cugat i el Club Gimnàstica Sant Cugat. Donat l’alt número d’inscrites, s’han fet tres torns de participació:
De 09.00 a 10.00 han participat 158 gimnastes, d'11.00 a 12.00 h, 159 gimnastes i de 13.00 a 14.00 h, 157 gimnastes. Això fa un total de 474 participants. Com a cloenda de la Gimnastrada s’ha fet un ball conjunt amb totes les nenes i s’ha entregat un diploma de participació per cadascuna.

Galeria fotogràfica de la Gimnastrada

Pel que fa al 19è Campionat local i Comarcal de gimnàstica Rítmica individual i de conjunts la novetat d’enguany ha estat que la foto miniaturafinal comarcal s’ha dividit en dues fases. Aquesta va ser la primera i Terrassa acollirà la segona. De 15.15 a 19.00 hores el PAV3 es va omplir de gimnastes de diferents escoles i clubs de Sant Cugat i Terrassa per tal de competir en diferents nivells i obtenir una plaça per a la final territorial, sumant les notes de les dues fases (data i condicions d’aquesta final pendent de determinar).

La participació va ser de: Individual: 52 nenes Conjunts: 178 Quartet: 1 Distribuïdes entre les categories prebenjamí a júnior en els nivells A, B, C i Open. Les escoles i clubs participants al campionat van ser: Col·legi Europa, Escola Ferran i Clua, Club Gimnàstica Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat , Escola Thau i Club Gimnàstic Terrassa. Es va donar un diploma de participació a cadascuna de les gimnastes.

RESULTATS
- Resultats Fase 1 Sant Cugat CONJUNTS
- Resultats Fase 1 Sant Cugat INDIVIDUALS - DUOS- TRIOS I QUARTETS

Galeria fotogràfica del Campionat de Rítmica

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos