Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
19
Desembre
2017

Éxit de la Trobada dels alumnes de 1r d'ESO

imatge miniaturaLa matinal del divendres 15 de desembre'17 els pavellons, sales anexes i l'entorn de la ZEM Rambla del Celler es va omplir de gom a gom amb infants de 1r d'ESO procedents de 4 instituts de Sant Cugat que venien a participar i a gaudir de la trobada que l'OMET organitza cada any per a nens i nenes d'aquesta franja d'edat per tal de promocionar la pràctica de l'esport i a l'hora enfortir el vessant relacional.

imatge 3

Els instituts que van participar van ser: IES Pla i Farreras, l'Arnau Cadell, el Leonardo da Vinci i l'Angeleta Ferrer.

imatge 2Els objectius principals d'aquesta trobada van ser: Fomentar la pràctica esportiva com a hàbit saludable, despertar l'interès dels alumnes per realitzar esport en un format lúdic, permetre la possibilitat de conèixer altres esports no tan coneguts per a ells/es i potenciar els valors propis de l'esport com el treball en equip, la cooperació, l'esforç...

Amb un total de 10 estacions, els joves de cada institut organitzats en grups d'aproximadament 10 membres, havien d'anar passant per cadascuna de les rotacions. Cada activitat ofertada estava en un lloc diferent i repartides en aquests entorns:

Pavellons PAV3, PAV2 i PAV1, la sala d'arts marcials, el passadís del PAV1, la sala de tennis taula, la Rambla Can Mora i la Sala Canigó.

En cada estació/rotació van intervenir 4 grups dels 4 instituts i, durant uns 25 minuts podien anar provar/jugar/participar de l'activitat proposada. Aquestes activitats van ser:

- SHOOTBALL - TAMBOURELLI - KUNGFU - DINÀMIQUES - JOCS - CIRCUIT D'HABILITATS - TENNIS TAULA - BÀSQUET - KORFBALL - RITMES LLATINS

Des de l'organització us volen donar les gràcies per la vostra participació, pel bon comportant i per l'actitud que vàreu demostrar. Ens ho vam passar molt bé!

  

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos