Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
28
Agost
2018

Èxit de Mariona Munné a l'Euro MiniChamps de Tennis Taula

foto 1Participació històrica d'una palista santcugatenca als Euro Minichamps de Tennis de Taula

La secció de tennis de taula de la UESC/OMET segueix trencant barreres i aconseguint noves fites, en aquesta ocasió, per primer cop a la història del tennis de taula santcugatenc, una palista formada a casa va estar seleccionada per prendre part als Euro Minichamps, es tracta de la jove alevina Mariona Munné...

Els campionats van tenir lloc a Estrasburg, França, del 24 al 26 d'agost. Es tracta d'una prova de caire oficiós, donat que l'organitza la Federació Francesa de tennis de taula i no la Federació Europea, no obstant el prestigi de la prova és indiscutible doncs comptava amb els millor palistes nascuts al 2006 i 2007 de tots els païssos europeus i, fins i tot, amb seleccions invitades com la d'Estats Units o Japó, que van posar el llistó més alt en la vigent edició.

foto 2La santcugatenca va anar acompanyada d'un dels seus entrenadors habituals, Josep Antón, entrenador de la UESC/OMET, que va estar escollit per a la Federació Catalana com a tècnic responsable de les dues convocades per part seva. Munné va signar una gran actuació amb un global positiu de 5 victòries i 4 derrotes en la que ha estat la seva primera participació.

La competició constava de tres fases de grups que la palista santcugatenca va superar accedint finalment al quadre final i asegurant-se una plaça entre les 32 millors d'Europa (i altres continents). A aquesta fase final, la jove palista hi va arribar com a primera classificada i no va tenir sort en creuar-se amb una de les segones de grup més fortes, la hungaresa Nora Tanacs, un millor emparellament li hagués permés optar a lluitar per una de les 16 primeres places però va caure eliminada per 0-3. En la disputa de les places 17 a la 32 Munné va cedir el primer partit per un ajustat 1-3 en front la holandesa Tanya Misconi i després va aconseguir tres victòries consecutives sobre la biolorusa Svetlana Gridina (3-2), l'americana Ann-Ping Shangguan (3-1) i l'ucrainesa Anastasia Khachaturova (3-0) finalitzant en una meritòria 25a posició final.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos