Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
13
Febrer
2017

Èxit i récord de participació en el Campionat de Natació Escolar

imatge 1El passat diumenge 12 de febrer'17 en la franja horaria de tarda, la piscina municipal es va omplir de gom a gom per acollir la 18a edició del Campionat Local de Natació Escolar.

Enguany, aquest esdeveniment esportiu més que arrelat a la nostra ciutat i organitzat per a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom), ha estat un èxit rotund i s'ha aconseguit el récord de participació.

El Campionat aplega a tots els nens i nenes de Sant Cugat des de la categoria prebenjamí (nascuts el 2009 i 2010) fins la categoria cadet (nascuts el 2001 i 2002) per competir en estils de crol, braça, esquena i relleus.

imatge 3

Amb un total de 372 inscripcions (un 16% més que l'any passat) dels quals han participat 323, en aquesta edició s'ha incrementat la participació de l'alumnat de secundària, que ha estat més del doble en relació a anteriors edicions.

Cal destacar l'excel.lent comportament de tots els participants així com del públic assitent que ha animat i encoratjat als nadadors i nadadores.

imatge 2La transformació de la sala fitness en un espai públic, a l'igual que en l'edició anterior, ha tingut una bona rebuda per part de tots els familiars assistents que no s'han volgut perdre veure competir els seus fills i filles.

La prova de relleus ha comptat amb una participació de 36 equips inscrits amb una participació del 100%. Els equips han estat formats per dos nois i dues noies de cada centre escolar o club.

Realment ha estat un goig veure com s'ha creat una sensació d'equip i cohesió veient als nens i nenes animar-se en tot moment.

L'entrega de premis ha anat a càrrec de l'alcaldessa de la nostra ciutat, la Sra. Mercè Conesa i del regidor d'Esports el Sr. Eloi Rovira

Acaba aquest Campionat Local de Natació Escolar amb una participació de 23 escoles i clubs i una molt bona sensació i il·lusió per seguir organitzant aquest Campionat els propers anys.

 Consulteu les CLASSIFICACIONS

Categories: Esdeveniments esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos