Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
21
Desembre
2017

Experiència Formativa

cartell 3a conferencia webSota el marc de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017, l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza el proper 23 de desembre la 3a Experiència Formativa dedicada als VALORS DEL BÀSQUET.

Aquest esdeveniment formatiu comptarà amb la col·laboració dels 2 clubs de bàsquet de Sant Cugat (QBÀSQUET i UESC), el col·legi Europa, l'escola Thau i Sant Cugat Creix.

cartell 3a conferencia webLa jornada està adreçada a tots/es els/les jugadors/es des de minis a infantils i a tots els mares i mares. Aquesta experiència formativa que sota el títol de "ELS VALORS JUGUEN", està vinculada al calendari d'activitats de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017.

El funcionament de la jornada constarà de 8 ESTACIONS on tots/es els/les participants hauran d'anar passant-hi i treballant cadascún dels VALORS que es proposaran. Cada estació o rotació tindrà una durada de 15-20 minuts.

A més, també hi haurà un TALLER PRÀCTIC dirigit al pares i mares que promou i lidera Sant Cugat Creix i que anirà sobre LA REFLEXIÓ DEL PAPER DELS PARES COM A AGENTS INFLUENTS. En aquest taller els pares i mares podran experimentar i vivenciar el joc, els seus valors i el paper que hi juguen com a companys de viatge dels seus fills/es. Per això s'aconsella que vinguin amb roba i calçat esportiu.

A tall de resum, l'objectiu que té aquesta Experiència Formativa és fer conèixer i vivenciar mitjançant el joc, cada valor que envolta el món del bàsquet.

Aquesta jornada és molt recomanable i us la recomaneu de totes totes.

Recordeu:

DIA: 23 de desembre de 2017
HORARI: de 10:00 a 12:00 h
CONVOCATÒRIA: 09:45 h
LLOC: PAV3 de la Rambla del Celler

US HI ESPEREM! 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @ajsantcugat: 🛑El personal tècnic rebrà una formació online amb l'especialista Laura Poch per fomentar les bones pràctiques i erradicar…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @ajsantcugat: 📢 Les restriccions, fins al 28 de febrer. 🏃 Extraescolars esportives: segueixen una setmana més amb els grups bombolla i…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos