Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
04
Juny
2019

Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars

foto miniaturaDivendres 31 de maig va tenir lloc la 38a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars 18-19 amb uns 3.304 participants (1496 noies i 1808 nois) de categories prebenjamí a juvenil, aplegant a 38 escoles, clubs, entitats i associacions...

Es van lliurat trofeus als 3 millors equips i esportistes individuals i medalla a tothom qui ha participat. També es van entregar medalles als esports sense competició establint així 2 escenaris diferenciats: esport de competició a la plaça Victòria dels Àngels i esport sense competició al parc Arborètum.

imatge granAquests són els esports que han rebut trofeus i medalles: handbol, tennis de taula, escacs, bàsquet, voleibol, futbol 7, futbol sala. I han rebut medalles de participació: ciclisme, gimnàstica artística i rítmica, multiesport, iniciació esportiva, hiphop, karate, atletisme i patinatge. Com a novetat d’aquest any cal destacar que van recollir medalla alumnes d’activitats d’esport escolar no vinculades directament a l’OMET: Just dance, karate, patins en línia, jiu-jitsu, rugbi, scooter, tennis i alguns grups de natació. A banda del lliurament de trofeus, durant tota la tarda es va poder participar en la varietat de diferents esports que s’ofereixen durant el curs escolar: handbol, tennis taula, bàsquet, escacs, atletisme, futbol 7, voleibol, ciclisme, gimnàstica rítmica.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos