Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide comena tothom curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
14
Octubre
2017

Gimcana de marxa nòrdica

miniaturaEls grups de marxa nòrdica de l'OMET segueixen funcionant a ple rendiment.

Cada vegada són més les persones que trien aquesta disciplina esportiva, apta per a tothom, com una manera de fer salut, mantenir-se en forma i notar els beneficiosos efectes de qui la practica, ja sigui a nivell físic com psíquic.

La notícia que podeu llegir fa referència a la sortida/classe que es va el passat dia 13 d'octubre'17 amb el grup del divendres. 

Part dels membres del grup de divendres que van assitir a la sessió (va haver-hi el pont del Pilar i molta gent estava fora), es van trobar amb una sorpresa. Els seus dos instructors, el Sergi i la Cristina els hi van muntar una gimcana per la ciutat. Va ser una classe diferent i molt entretinguda.

imatge gran
Tots els participants van formar grups entre ells i la prova va consistir en passar per cinc punts de Sant Cugat (fent marxa nòrdica és clar), fer una foto de grup per cadascún dels llocs, enviar-la al grup que tenen de whatsap i intentar arribar els primers al final.

El punt d'inici va ser davant de la Casa de Cultura i els cinc llocs per on s'havia de passar van ser: L'escultura d'en Francesc Cabanes que hi ha darrere de les àbsides del Monestir, l'escultura metàl·lica del Parc Ramon Barnils, el Pi d'en Xandri, la pista dels skates del Parc foto guanyadorsde la Pollancreda i la creu del Monestir dins del recinte amurallat.

L'itinerari va estar estratègicament pensat per a que tots els participants poguessin anar practicant el màxim possible, la marxa nòrdica per damunt de gespa o sorra. Tot i així, va estar inevitable trobar-se metres d'asfalt. La qüestió és que els nostres alumnes es defenguin bé en qualsevol tipus de terreny i mai deixin d'intentar aplicar tot el que se lis ensenya.

L'experiència va estar un èxit i s'ho van passar molt bé . Va haver-hi molta cohesió de grup, rialles, i l'emoció de la "competició". Abans d'acabar, com sempre, van fer uns quants exercicis per anar reforçant els conceptes de la metodologia que s'aplica, les valoracions i els estiraments. Tot, sota el marc incomparable del Monestir.

Ah!, deixeu-nos dir que el grup guanyador va estar format per: Alex Silva, Gemma Gibert, l'Antònia Santo-Domingo, l'Heribert Mestres i el Rafael Mael. Enhorabona! 

No dubteu que repetirem. Mentrestant gaudiu de les fotos que us penjem.

 

Categories: Programes esportius de l'OMET

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @CEVOTerrassa: ⚠️COMUNICAT OFICAL CEVOT⚠️ Davant les indicacions emeses pel PROCICAT, l'inici de competicions dels Jocs Esportius progra…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos