Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
28
Setembre
2017

Gran Gimcana familiar. Setmana Europea de l'Esport

imatge 1

Us esperem en aquesta gran gimcana de caire familiar que organitzem des de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb motiu de la Setmana Europea de l'Esport i on esteu convidats tots/es.

Tot aquells/a que hi participi es trobarà diferents reptes de caire cooperatiu repartits en quatre punts del centre de Sant Cugat.

S'organitzaran diferents proves on els/les participants, tenim un mateix objectiu, hauran de superar, tot cooperant amb els membres de la seva família o amb altres participants, la prova que se'ls proposarà.

La Gimcana es realitzarà el proper dissabte 30 de setembre de 2017.

patro imatge

L'activitat donarà inici a les 10.00 hores a quatre punts de la ciutat alhora, i els /les assistents hauran d'intentar superar tots els reptes dels diferents espais, fins les 12.00 hores. Un cop finalitzats, i com a cloenda de la Setmana Europea de l'Esport i de la Gimcana Familiar cooperativa, es realitzarà un últim gran repte cooperatiu.

També es donarà la possibilitat a les persones participants d'aconseguir un petit obsequi record de la Setmana Europea de l'Esport. Per tal de poder-lo aconseguir, hauran de superar un número determinat de reptes i participar en el gran repte cooperatiu de cloenda.

De 12.00 a 12.30 hores es realitzarà l'entrega dels obsequis a la Plaça Octavià, lloc on s'organitzaran alguns jocs del gran repte cooperatiu.

Espais de l'activitat:

L'activitat es desenvoluparà en aquests quatre espais simultanis:
1. Espai Principal (Plaça Octavià i Plaça de l'OM)
2. Plaça de Barcelona
3. Plaça de la Vila
4. Parc de Can Vernet

Funcionament de la jornada:

A les 10.00 hores es donarà el tret d'inici de la jornada en els quatre punts esmentats i finalitzarà a les 12.00 hores.

Tots/tes els/les participants que ho desitgin podran participar en el "Repte dels Jocs Cooperatius" i guanyar un obsequi.

Aquest repte consisteix en aconseguir fer els següents punts:

- Per jugar en el repte haureu d'aquirir una targeta de participació. Aquesta targeta la trobareu en el punt d'informació, a la Plaça Octavià.
- El repte consiteix en superar 6 jocs ccoperatius en total però amb la peculiaritat que només comptaran 2 jocs de cada espai (en total haureu de passar per 3 espais  per superar el repte).
- El repte s'huarà de superar abans de les 12.00 hores.
- Es podran recollir els obsequis de 12.00 a 12.30 hores presentant la targeta al punt d'informació de la Plaça Octavià.

Per dinamitzar la part final de la jornada i l'entrega d'obsequis s'organitzaran 2 grans reptes en horari de 12.00 a 12.30 hores.

US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES. NO HI FALTEU!

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

📢Tens 16 anys o més i t'agrada l'esport? Ara tens l'oportunitat de formar-te🧑‍🎓🏃‍♀️🏐⚽️⛹️🤾‍♀️🆘 Aquest estiu fem els… https://t.co/8pP43zA0Kh

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @ajsantcugat: ‼️ Aquest divendres s'obren les inscripcions a la nova edició dels campus esportius per a infants i joves, de P3 a 2n de b…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos