Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
14
Desembre
2019

Ja és aquí el Campus Esportiu de Nadal OMET 19-20

imatge miniaturaUn any més l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ofereix pels infants de P3 a 6è de primària la possibilitat de participar i gaudir del Campus Esportiu de Nadal.

Hem preparat un munt d'activitats perquè els més petits de la casa passin uns dies fantàstics plens de diversió, fent esport i amics i amigues.

Enguany el fil conductor serà: CONSTRUEIX EL TEU NADAL!...

Proposem un Campus que girarà al voltant de l'arbre de Nadal i el reciclatge. Volem concienciar als infants sobre la importància de reciclar per, entre tots, posar el nostre granet de sorra en la millora del medi ambient. Per això, mitjançant propostes de treball cooperatiu amb activitats que s'adapten a les diferents necessitats maduratives de cada grup d'edat, els nens i les nenes imatge infants porexpanparticipants construiran el seu propi Nadal engalanant l'arbre del Campus amb material reciclat que aniran aconseguint a través de les proves i jocs que els hi proposarem.

Destinataris:
Nens i nenes de P3 a 6è de primària

Torns:
1r torn: 23 i 24 de desembre de 2019
2n torn: 30 i 31 de desembre de 2019
3r torn: 2 i 3 de gener de 2020

Horaris:
Matí: de 9.00 a 13.30 h
Migdia: de 9.00 a 15.00 h
Tot el dia: de 9.00 a 17.00 h
(Servei d'acollida GRATUÏT): de 8.00 a 9.00 h i de 17.00 a 18.00 h

Lloc:
A l'escola Pi d'en Xandri de Sant Cugat

imatge infant garrafaServei de menjador:
Cattering

Quotes:
Matí: 36,68 €
Matí + dinar: 46,34 €
Tot el dia: 57,59 €
IVA inclòs
20% de descompte per a famílies nombroses i/o monoparentals (presentant documentació)
Opció d'escollir dies esporàdics

Places:
100 places (mínim 15 alumnes per tirar-ho endavant)
Places reservades per a nens i nenes amb discapacitat (a l'hora d'inscriure-s'hi cal portar l'informe de valoració del CAD i/o informe imatge del buffmèdic.

Inscripcions:
DEL 19 DE NOVEMBRE AL 18 DE DESEMBRE'19
(Clica per inscriure't)

Tots els infants que hi participin rebran l'obsequi d'un "BUFF"

Format:
El format per a la franja d'edat de psicomotricitat (P3 i P4) estarà basat en l'experimentació i la descoberta, on es potenciarà el treball motriu i sensorial dels infants a través del descobriment guiat al voltant de l'arbre de Nadal. La resta de participants (P5 a 6è), treballaran en un format cooperatiu, tots barrejats (P5 i 1r i 2n a 6è). En alguns casos, segons l'activitat, P5 s'unirà al grup dels petits.

imatge infant pilotaimatge arbreL'objectiu d'aquest format és el treball en equip (tothom aporta el seu granet de sorra), barrejant diferents franges d'edat on els infants gaudeixin de la pràctica esportiva amb estímuls engrescadors i practicant diferents habilitats.

Durant el dia, aniran assolint reptes de diferents tipologies (agilitat mental, coordinació, equilibri, punteria, presa de decisions, expressió, etc...) per tal d'aconseguir objectes reciclats que serviran per decorar l'arbre de Nadal.

imatge infants raspallObjectius generals:
Psicomotricitat
1. Adquirir consciència i el domini de les habilitats motrius bàsiques.
2. Conèixer l'entorn i desenvolupar la capacitat de mediar i establir-se amb aquest:
3. Establir relacions afectuoses amb els altres, el grup d'iguals i els monitors de referència.

Multiesport
1. Desenvolupar les habilitats motrius, expressives i creatives a partir del moviment.
2. desenvolupar les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia.
3. Reforçar valors tals com la companyonia, el treball en equip i el respecte.
4. Compartir les emocions i estas d'ànim de forma lliure i respectuosa.

imatge nen corrent capsulaPrograma d'activitats:
Psicomotricitat (P3 i P4)
Té com a eina principal el desenvolupament del propi cos a paetir de potenciar les habilitats motrius, les capacitats expressives i creatives així com les habilitats cognitives, comunicatives, afectives, conductuals i d'autonomia dels més petits.

imatge nena cassolaManualitats (P3 i P4)
Es faran diferents manualitats al voltant del fil conductor: construeix el teu Nadal on faran un arbre, faran diferents dibuixos i manualitats per poder-les penjar a l'arbre.

Activitats amb rodes (P5-1r / 2n a 6è)
Aquesta activitat serà diferenciada en funció de la franja d'edat. Els de P5 i 1r faran activitat amb rodes dins de l'escola (patinet, bicicleta, skate, etc). Cadascú podrà portar allò que més li agradi i es posaran diferents circuits i jocs d'habilitat.
Els més grans, de 2na 6è sortiran amb bicicleta pel poble i gaudiran de diferents reptes durant el camí.

Reptes cooperatius (P5 a 6è)
En aquesta activitat es proposaran diferents espais de reptes cooperatius on per equips, hauran de superar-los. un repte coopertiu només es pot superar amb la participació activa de tots els membres del grup, per tant, tots hauran de participar en l'execució d'aquest.
bombetaEls reptes estaran distribuïts per l'espai en format targeta i cada equip es posarà al imatge posant bombetavoltant d'una i hauran de llegir atentament que se'ls demana per superar-lo. Trobaran a cada targeta diferents tipologies de reptes cooperatius: d'agilitat mental i presa de decisions, musical, de punteria, de coordinació, d'equilibri, etc.
Iniciarem el dia amb reptes proposats pels diferents monitors, però hi haurà temps perquè els propis grups pensin, confeccioni i proposin diferents reptes que hauran d'assolir amb la resta del grup. Aquell equip que aconsegueixi superar amb èxit el repte, anirà obtenint més objectes per decorar l'arbre de Nadal ampolla olidel Campus.

Concurs (1r a 6è)
Activitats amb grups cooperatius amb l'objectiu de treballar la memòria, l'agilitat i la destresa en diferents formats de concurs. Aquest format permetrà seguir treballant en equip i que cada membre pugui desenvolupar-se en allò que tingui més domini, aportant cadascú en major o menor mesura en les diferents proves proposades dins el concurs.
Aquest concurs serà de tipologia esportiva i de cultura general adequat a la franja d'edat.

nensfutbolSortides:
Ruta de pessebres
Activitat destinada als nens i nenes de P3 a 6è on es visitaran els diferents pessebres de Sant Cugat.

Passejada pel poble i gimcana
Activitat desinada als nens i nenes de P5 i 1r. Es plantejaran diferents activitats en format cooperatiu per la zona del Monestir de Sant Cugat.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos