Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
29
Febrer
2016

Ja se saben els 4 finalistes de "Jugando al Atletismo" que aniran al Campionat de Catalunya

thumb imatge miniaturaEl passat diumenge 28 de febrer'16 de 8:30 a 14:00 hores, va tenir lloc al Pavelló de Valldoreix, la 8a edició de la competició d'atletisme escolar "Jugando al Atletismo" en la seva fase local/comarcal.

Aquesta competició ha estat organitzada pel a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i sota la reglamentació de la "Real Federación Española de Atletismo".

L'objectiu és ajudar a promocionar l'atletisme a nivell escolar.

imatge 1En aquesta edició hi han participat 11 escoles de Sant Cugat amb uns 150 atletes d'entre 2n i 6è de primària.

Les escoles participants han estat:
Ferran i Clua, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Joan Maragall, Collserola, Turó de Can Mates, La Floresta, Catalunya, L'Olivera, Ciutat d'Alba i Pureza de Maria.

La competició està pensada per a les categories benjamí (de 2n i 3r de primària), que participen a nivell de promoció -sense opcions a classificació- i per l'aleví (de 4t, 5è i 6è de primària), aquesta classificatòria per al Campionat de Catalunya que es realitzarà a Canovelles el proper 4 d'abril'16.

imatge 2

El "Jugando al Atletismo", consisteix en fer set proves, cinc de caràcter individual i tres per equips. D'individuals hi ha dues rondes ja que en la primera és l'entrenador/a qui tria als atletes que faran cadascuna de les proves, i la segona, on s'estableix per sorteig, quina ha estat l'atleta  que l'haurà d'efectuar.

Com a proves individuals hi havia: El 10x10 metres, el llançament de javalot, el triple salt des d'una posició inicial d'aturat, el llançament de pilota medicinal (1 Kg pel benjamins i 2 Kg pels alevins), i la prova dels salt de corda imatge 3durant 20 segons.

Com a proves per equips (formats per 5 atletes) masculins, femenins pel que fa als alevins, i mixtes en categoria benjamí, hi havia els relleus llisos i amb tanques.

La jornada es va acabar amb la prova del GRAN PRIX, una prova per equips també de relleus i velocitat amb diferents tipus d'obstacles.

A la Final de Catalunya només es podian classificar les 4 primeres posicions tant de categoria aleví masculí com de aleví femení, i aquests equips van estar:

Aleví Masculí:
1r. Joan Maragall A
2n. Joan Maragall B
3r. Pins del Vallès
4. Collserola

Aleví Femení:
1r. Joan Maragall A
2n. Ferran i Clua
3r. Joan Maragall B
4t. Joan Maragall C

En categoria benjamí (mixta) -sense classificació per la Final de Catalunya-, els 4 primeres classificats van estar:
1r. Joan Maragall A
2n. Ferran i Clua
3r. Joan Maragall B
4t. Pi d'en Xandri A

Des de l'organització us volem agraïr a tots i a totes la vostra participació i mentre mireu la galeria fotogràfica d'aquesta competició, us desitgem TOTA LA SORT DEL MÓN als equips locals que anireu a Canovelles a lluitar per una plaça pel "Jugando al Atletismo" d'Espanya.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos