Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
08
Juny
2015

Jornades de Cloenda d'esports d'equip

thumb imatge miniaturaBona participació en les jornades de cloenda dels diferents esports d'equip (bàsquet, voleibol i futbol sala)

Gairabé 400 nens i nenes han participat en les diferents jornades de cloenda dels esports d'equip escolars de l'OMET (180 en bàsquet, 125 en el voleibol i 60 en futbol sala) i han gaudit d'una darrera jornada plena de partits, jocs i proves d'habilitat, per posar punt i final a la temporada 2014/15 d'una manera lúdica.

imatge basquetA destacar una nova edició de la masterclass en la jornada de bàsquet que ens va tornar a deixar una bonica estampa amb molts nens i nenes fent habilitats amb la pilota simultàniament.

L'emoció també va estar present el diumenge al matí al PAV2 de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler, en que els participants van fer emocionants tandes de penals, intrigants partides al Kubbs (joc de precisió) i intensos partits de 3 contra 3 en l'inflable i les portaries petites.

imatge futbol salaD'altra banda, a Valldoreix, també es va viure una jornada ben intensa des de les 9 del matí fins les 13:00 hores, amb un pavelló ple de pares i mares que veien fer activitats que posaven a prova les habilitats de les jugadores de les categories benjamí, aleví i infantil: proves de servei, de remat, de col·locació i d'atac, combinades amb partits en la modalitat de 4 contra 4.

Des de l'organització volem agraïr al Club Voleibol Sant Cugat la seva col·laboració en les jornades i, sobretot, a totes les famílies que heu fet possible el compromís d'assistència i heu permès que els vostres fills i filles gaudeixin d'aquest esport; no només en aquesta jornada de cloenda, sinó durant tota la temporada.

imatge voleiDesitgem que l'any vinent pogueu seguir gaudint dels diferents esports i si aquest ha estat el vostre últim any d'esport escolar, us animem a fer el salt a les diferents entitats esportives per tal de que els vostres fills i filles puguin continuar practicant el seu esport preferit.

Per últim, comentar-vos que els entrenaments a les diferents escoles es desenvoluparan amb normalitat fins el dia 19 de juny, coincidint amb l'ultim dia del curs escolar, i que el proper cap de setmana es completaran les diferents jornades de cloenda d'esports d'equip amb les XXIII Jornades d'Handbol Escolar a la Zona Esportiva Municipal de Can Llobet a La Floresta.

Notícia de la cloenda de volei de Cugat.cat

Notícia de la cloenda de futbol sala de Cugat.cat

Notícia de la cloenda de bàsquet de Cugat.cat

Us deixem unes galeries fotogràfiques de les diferents cloendes.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos