Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
25
Febrer
2019

L'atletisme escolar ens fa vibrar!

foto miniaturaDissabte passat 23 de febrer'19 va tenir lloc a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, la 2a jornada de lliga d'atletisme escolar. Una "competició" formativa molt consolidada dins del programa dels Jocs Esportius Escolars de l'OMET i, que en aquesta ocasió ha presentat una dinàmica diferent a la que estem acostumats...

imatge gran...I és que com ja sabeu, aquesta lliga que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, compte amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

foto lateralFruit d'aquesta sinèrgia, aquesta segona jornada s'ha celebrat amb proves, concretament quatre, proposades pel CMSC, que han estat una mica diferents a les 10 habituals que s'orienten potser més cap a les formes jugades orientades a l'iniciació de l'atletisme.

Així doncs, els atletes han participat en les següents proves: 60 metres llisos, salt de llargada, llançament de pes i 300 metres llisos.

La idea d'aquesta col·laboració és que els nens i nenes (benjamins de 3r i 4t i alevins de 5è i 6è de primària), puguin anar vivint una mica més d'aprop la sensació de com és l'atletisme real. Perquè la jornada ha comptat amb jutges de la Federació Catalana d'atletisme, trets de sortida, registres de foto lateral btemps amb "photofinish", etc...

També per aconseguir motivar als infants a seguir practicant l'atletisme quan acabin la seva etapa de primària (o fer-ho paral·lelament), i garantir una bon futur a l'atletisme de base santcugatenc.

La fórmula ha funcionat força bé i em vist els atletes molt engrescats. Com sempre, els pares han estat encoratjant-los en tot moment.

En aquesta jornada han participat les escoles: Ferran i Clua, Turó de Can Mates, Joan Maragall, Pi d'en Xandri, Pureza de Maria, Collserola, Gerbert d'Orlhac i Pins del Vallès.

Ara us emplacem a la 3a Jornada de lliga del proper 16 de març que es tornarà al seu format habitual amb 10 proves multidisciplinars de cada especialitat atlètica.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos